A Samsung már dolgozik a Galaxy S9-en

0

Még meg sem jelent a Galaxy S8, de egy friss jelentés szerint a Samsung máris elkezdett dolgozni a készülék utódján, vagyis a Galaxy S9-en.

A The Bell szerint a Samsung a szokásosnál jóval hamarabb elkezdte a Galaxy S9 fejlesztését, de persze most még a folyamat elején jár a gyártó. Egyelőre a kijelzőn dolgoznak, és még ebben a hónapban elkészítik ez első prototípusokat. A megjelenítők után kezdik csak a többi alkatrész fejlesztését.

Samsung Galaxy S8

Egyelőre nem érdemes túl nagy találgatásokba belemenni a Galaxy S9-et illetően, de azt már biztosan tudjuk, hogy a Samsung búcsút intett a kis kijelzőknek, tehát maradhat az 5.8 és a 6.2 colos modell jövőre is. Továbbá az is nagyon valószínű, hogy az S9-be már sikerül megoldani a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, valamint a dupla hátlapi kamerát. Ezeket már az S8-ba szerette volna beletenni a Samsung, de nem készültek el időben a fejlesztésekkel.

A szeptemberre várható Galaxy Note 8-nak egyébként már sokkal jobban áll a fejlesztése, ami persze egyáltalán nem meglepő. A hardver nagyjából kész, és a legfrissebb hírek szerint a Samsung már a szoftveren dolgozik.

forrás, via Sammobile (2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid