A Samsung megint odaszúrt az Apple-nek

0

A Samsung nemrég mutatta be új zászlóshajóját, a Galaxy Note 7-et, és ezúttal sem mulasztották el az alkalmat, hogy odaszúrjanak a legnagyobb vetélytársuknak.

A Samsung marketingért felelős alelnöke, Justin Denison éppen az új Note 7 előnyeit ecsetelte a bemutatón, amikor egy apró fricskát fűzött a beszédébe:

“Akarjátok tudni, hogy mivel jön még (a Note 7)? Egy audió jack csatlakozóval… Csak mondom…”

Samsung-apple-beszolas-note-7

Ezzel természetesen azokra a pletykákra utalt a Samsung embere, amelyek szerint nem lesz jack kimenet az új iPhone 7 modelleken. Konkrétan persze nem került említésre az Apple telefonja, ez inkább csak egy apró odaszúrás, mintsem komoly beszólás.

Mutatjuk videón is:

Egyébként a Samsung valószínűleg egy nagyon érzékeny pontra tapintott rá, ugyanis rengeteg Apple-rajongó tiltakozik a jack kimenet elhagyása ellen, annak ellenére, hogy ez egy általános tendenciának tűnik az iparágban. Már akadnak androidos példák (pl. a LeEco idei mobiljai), de még nagyon az elején vagyunk, egyelőre nem tudni, hogy hosszabb távon melyik megoldás lesz a nyerő.

Az audio kimeneten túl egy másik utalás is volt az Apple-re a bemutatón, a következőket monda a Samsung:

“Más vállalatokkal ellentétben, mi nem kezeljük különálló tartozékként a kulcs innovációkat. Tehát nem kell külön megvásárolnod az S Pent, és tölteni sem kell használat előtt.”

via Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid