A Samsung miatt lesz gyengébb az LG G6

3

Eddig úgy tudtuk, hogy sok más 2017-es csúcsmobillal egyetemben az LG G6-ot is az új Snapdragon 835 fogja hajtani, azonban friss hírek szerint a Samsung beleszólt a dologba, így az LG kénytelen régebbi processzort használni.

Az közismert tény, hogy a Qualcomm és a Samsung szoros kapcsolatot ápol, utóbbi felel például a Snapdragon 835 legyártásáért. A dél-koreai óriásvállalat éppen ezért előnyben van, és ők szándékoznak először felhasználni az új csúcslapkát, mégpedig a Galaxy S8-ban. Ráadásul a Samsung hatalmas mennyiséget fog legyártani a készülékéből, azaz másnak alig jut majd az új processzorból.

A Galaxy S8 bemutatója március végén történhet meg, a megjelenés pedig április közepén, és állítólag csak ezután jöhet majd a többi gyártó Snapdragon 835-ös készüléke. Ez kifejezetten rossz többek között az LG-nek is, ugyanis ők már hamarabb szándékoznak kiadni a G6-ot. A bemutatót február 26-ára tervezik, a megjelenést pedig márciusra.

Kiszivárgott renderkép

A Forbes cikke szerint így az LG G6-ban a Snapdragon 835 helyett csak Snapdragon 821 lesz, ami szintén nagyon erős, de mégiscsak egy tavalyi chipset. Ettől függetlenül persze elég jónak ígérkezik a G6, aminek a kijelzőjét már be is mutatta az LG. Egy szokatlanul széles képarányú, 18:9-es panelről van szó 5.7 colos képátlóval és QHD+ felbontással. A cserélhető aksiról valószínűleg le kell mondanunk, marad viszont a dupla hátlapi kamera és a 3.5 mm-es jack csatlakozó, ráadásul szinte biztosra vehető, hogy vízálló is lesz az újdonság.

Várod már az LG G6-ot?

forrás: Forbes

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid