A Samsung szerint az új iPhone 6 Plus a Galaxy Note mobilokat imitálja!

0

A Samsung legújabb reklámjában komolyan beszól az Apple-nek, és nem kevesebbet állít, mint hogy az új iPhone 6 Plus az ő Galaxy Note sorozatuk mintájára készült.

A videó visszavisz minket 2011-be, amikor az első Note mobilt bemutatták. Akkoriban sokan nem álltak készen egy ekkora készülékre, még a The Wall Street Journal is azt írta, hogy az egész olyan, mintha egy hatalmas darab pirítósba beszélnénk (“You look like you’re talking into a piece of toast”).

galaxy-note-1

Azóta már teljesen elfogadottá váltak az 5-6 colos okostelefonok, és a versenytársak is belátták, hogy tovább kell lépni a miniatűr kijelzőn. Az Apple is erre az útra lépett, amikor nemrég bemutatták az 5.5 colos iPhone 6 Plus-t, de a Samsung szerint a készülék csak egy Galaxy Note imitáció, hiszen az ő mobiljaik sokkal hatékonyabbak (köszönhetően például a sylusnak és annak, hogy a képernyőt egyszerre több alkalmazás között is feloszthatjuk).

galaxy-note-1-1

Persze a Samsung még ennél is tovább megy, és olyan véleményeket mutatnak be, amik őket igazolják. Az egyik Twitter-bejegyzés szerint például az iPhone 6 Plus leginkább a 2012-es Note 2-re hasonlít, leszámítva, hogy nincs hozzá ceruza. Egy olyan cikk is említésre kerül, miszerint az Apple-fanok a Samsungnak köszönhetik a nagyobb kijelzőjű iPhone-okat (ebben azért elég sok igazság van).

https://www.youtube.com/watch?v=oxhSnNZH3Rk

Persze nem példátlanok az ilyen reklámok a Samsungtól, hiszen mostanában sorra gyártják az Apple-t nem éppen pozitív színben bemutató videókat.

Samsung (Youtube)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid