A Samsung weboldalán tűnt fel a Galaxy A5 utódja

0

A Galaxy A széria elég sikeresnek mondható, így nem meglepő, hogy hamarosan érkezik az új generáció. Az A3, az A5 és az A7 is megkapja a maga utódját, de állítólag lesz új A8 és A9 is, szóval rendesen el leszünk látva mobilokkal. Most az új Galaxy A5-ről szivárogtak ki részletek, mégpedig egyenesen a Samsungtól.

Az SM-A510M kódnevű modell, azaz a Samsung Galaxy A5 2016-os verziója nemrég felbukkant a Samsung weboldalán egy UAProf dokumentumban, ami tárolja a készülék néhány fontosabb jellemzőjét.

SM-A510M-UAProf-NapiDroid

Ami biztosan kiderül a dokumentumból, hogy az újdonság 1280×720 pixeles kijelzővel érkezik. Szerencsére nem csak ennyit tudunk, hiszen arra már korábban fény derült, hogy 5.2 inches lesz a képátló.

Szintén korábban kiszivárgott hírek alapján arra következtethetünk, hogy az új Galaxy A5 valamilyen 8 magos Exynos processzorral, 2 GB RAM-mal és 16 GB belső térhellyel érkezik. A kamerák 13 és 5 megapixelesek lehetnek, a futtatott rendszer pedig Android 5.1 lesz. Szinte biztosra vehető a prémium fémház és a vékony kivitel, azt viszont még nem tudni, hogy mikor mutatják be hivatalosan a készüléket.

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid