A világ legvékonyabb kerettel rendelkező mobilja a Sharp-tól

0

A Sharp bemutatta legújabb mobilját, az Aquos Xx 302S-t, ami nem mindennapi arányokkal rendelkezik, ugyanis méreteihez képest hatalmas a kijelzője.

Az 5.2 colos full HD felbontású kijelző a mobil előlapjának 80.5%-át foglalja el, amivel világelső ebből a szempontból. A Sharp új mobilja úgy éri el ezt a teljesítményt, hogy minden eddigivel vékonyabb a kávája, és így 132 x 70 mm-es méreteivel összességében kisebb, mint az 5 colos Galaxy S4. A kijelzőt egyébként maga a Sharp gyártja, és a saját IGZO paneljükkel jön, ami garancia a kiváló minőségre.

Sharp-Aquos-Xx-302Sh

Persze más területeken sem kell szégyenkeznie az Aquos Xx 302S-nek. A készülék lelkét a Snapdragon 800-as chipset adja 2GB RAM-mal és 32GB-os beépített tárhellyel, az akkumulátor pedig 2600mAh kapacitású.

Sharp-Aquos-Xx-302Sh (1)

A kamera 16 megapixeles és f/1.9 lencsével bír, ami garantálja a gyönyörű képeket, és selfie rajongóknak sem kell aggódni, mivel az eső kamera is komoly, 12 megapixeles felbontással bír. És akkor még nem is említettük az IP57-es tanúsítványt, ami azt jelenti, hogy por és vízálló is a készülék.

Sharp-Aquos-Xx-302Sh (3)

Egyetlen rossz hír van a készülékkel kapcsolatban, miszerint Európában nem várható a megjelenése, és valószínűleg csak Japánban lesz kapható. Az ottani ára egyébként 670 dollár körül alakul majd.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid