Adventi kalendárium indult az XMI Shop-on, ahol minden napra három akciós termék is jut

0

Újabb különleges karácsonyi akciót indított útnak a budapesti XMI Shop, akik úgy határoztak, hogy felidézik egy kicsit leendő és meglévő vásárlóik számára az adventi kalendáriumok ablakainak nyitogatásával járó izgalmakat.

Csakhogy a promóció részeként nem csokoládé lesz a jutalmunk, hanem egy-egy kihagyhatatlan kedvezmény, néhány olyan akciós áron megvásárolható termék, amire régóta vágyunk, de korábban még nem tudtuk megvásárolni magunknak, esetleg éppen a hiányzó láncszem lehet a karácsonyi bevásárlólistánkon.

Minden nap három akciós termék

Az XMI Shop adventi kalendáriuma várhatóan december 24-ig várja majd az érdeklődőket minden egyes nap újabb és újabb termékekkel, melyeket limitált ideig, konkrétan azon a napon lehetőségünk van kedvezményes árcédulával megvásárolni.

A kedvezményes időszak részeként sokkal inkább egyfajta mindennapos akciót képzeljünk el, mint hagyományos értelemben vett ajándékesőt. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy érdemes lesz december 24-ig minden nap reggel 9 órától ellátogatni a XMI Shop hivatalos oldalára, ahol az ünnepi kalendárium menüpont alatt 24 óránként frissülő akciós termékekkel találkozhatunk.

Ha tetszettek például a webáruház korábbi Black Friday akciói, akkor különösen érdemes most naponta figyelemmel követni az eseményeket, hiszen hasonlóan kihagyhatatlan és jelentős kedvezmények közül válogathatunk ismét.

Milyen termékek várhatók a kalendáriumban?

Mint ahogyan a hagyományos adventi kalendáriumban sem tudják a gyerekek, hogy holnap vagy holnapután milyen csokoládé, milyen ajándék, milyen forma vagy kép vár rájuk, úgy természetesen a XMI Shop sem beszél előre konkrétumokról, minden nap újabb meglepetéseket hoz.

A webáruház üzemeltetői annyit azonban megígértek, hogy minél közelebb kerülünk az ünnepekhez, annál komolyabb termékek, illetve annál nagyobb akciók várnak ránk, így ne csüggedjünk, ha konkrétan az első napokban nem találunk semmit sem, ami érdekel minket.

Ugyanakkor ne is habozzunk sokáig a vásárlással, hiszen minden egyes akciós áruból csak korlátozott készlet áll az érdeklődők rendelkezésére. Valamiből több, valamiből kevesebb darab van raktáron, így nem szabad késlekedni, ha megtetszett valami.

Milyen meglepetések kerültek elő eddig a kalendáriumból?

Az ünnepi akció napok óta tart az XMI Shop-on, és már most rengeteg olyan termék került leárazásra, ami igencsak sok jóval kecsegtet az elkövetkezendő időszakra nézve.

Példának okáért 34 900 helyett 24 900 forintért lehetett beszerezni korábban a Xiaomi Huami Amazfit Pace okosórájának piros változatát, de 12 990 forintra lett leárazva 14 990 helyett a Xiaomi Mi 360° Home Security Camera 2K is.

Az elmúlt napok akciós termékei közül kiemelendő még a Xiaomi Mi Smart Clock, mely 21 900 forint helyett egy napig 19 900 forintért volt kapható, de rengetegen lecsaptak a Xiaomi Mi Induction Cooker-re is, melyet okos főzőlapként 21 990 forintért lehetett megvásárolni egy rövid ideig a normál 26 990 forint helyett.

Amint tehát a fentiekből is látható, az XMI Shop közel sem csak egyszerű kiegészítőket és eleve olcsó termékeket válogat be napról-napra a karácsonyi kalendáriumba, hanem valóban hasznos tételeket, melyek tényleges kedvezmény mellett vásárolhatók meg.

Ha karácsonyi ajándékot keresünk, akkor is jól jöhet a kalendárium

Még mindig nem sikerült beszerezni minden ajándékot a fa alá? Aggodalomra semmi ok, hiszen nem kizárt, hogy holnap vagy éppen holnap után olyan akciós termék kerül az XMI Shop adventi kalendáriumába, ami éppen ideális lehet egy családtag vagy egy ismerős számára.

Ezen a ponton azonban az áruház munkatársai felhívták a figyelmünket arra, hogy csak és kizárólag a december 20-ig, azaz hétfőig leadott rendeléseket tudják garantáltan kiszállítani  karácsonyig. Ha tehát éppen ajándéknak valót keresünk, erre mindenképpen figyeljünk oda.

Forrás: XMI Shop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid