Akár 65 km-es hatótávot ígér a NAVEE N65 elektromos roller, ami most kedvezményes áron rendelhető

0

Tavaly jelent meg a NAVEE N65 elektromos roller, amit a Xiaomi indított útjára egy közösségi finanszírozási projekt keretében. A vállalatnak már nagy tapasztalata van az ilyen elektromos járgányok terén, és az N65-be igyekeztek belepakolni tudásuk legjavát. Ha egy minőségi, nagy hatótávval rendelkező rollert keresel, akkor érdemes vetned rá néhány pillantást, ugyanis most kedvezményes áron lehet lecsapni rá.

A projekt most lett egy éves, igaz magát a rollert csak később, a tavalyi év vége felé kezdték el nagyobb mennyiségben is árusítani.

A születésnap alkalmából most egy játékot indított a Geekmaxi webáruház, a rollert pedig kedvezményes áron kínálják EU raktárról, gyors és vámmentes szállítással. Az összes fontos infót az alábbi linken találod:

Van egy szerencsekerék, amit megpörgetve extra kedvezményekre tehetsz szert, de mi is mutatunk pár limitált kuponkódot:

  • 50 eurós kupon a NAVEE N65-re: Y9TUNLZY (az első 10 vásárlónak)! Kedvezményes ár: 519,99 euró
  • 40 eurós kupon a NAVEE N65-re: 3M14I6M6 (az első 10 vásárlónak)! Kedvezményes ár: 529,99 euró
  • 30 eurós kupon a NAVEE N65-re: FL32WH79 (az első 25 vásárlónak)! Kedvezményes ár: 539,99 euró
  • 20 eurós kupon a NAVEE N65-re: ESGCMYYJ (az első 40 vásárlónak)! Kedvezményes ár: 549,99 euró
  • 10 eurós kupon a NAVEE N65-re: XH6Y74AY (az első 50 vásárlónak)! Kedvezményes ár: 559,99 euró

Az akció április 18-tól 25-ig tart, de a kódok sokkal hamarabb elfogyhatnak.

NAVEE N65 rövid bemutató

A NAVEE N65 egy a szokásosnál kicsit erősebb, 500W-os motorral rendelkezik, így akár a 25 fokos emelkedőkön is fel tud menni, a végsebessége viszont ugyanúgy 25 km/órára van korlátozva, mint más hasonló rollereknél. A kialakítása kifejezetten masszív, ez jól látszik a képeken, és a teherbírás is több a megszokottnál, egy akár 120 kg-os személyt is elbír hosszabb távon.

A kerekek 10 col átmérőjűek és 3 col szélesek, ami jóval biztonságosabb és komfortosabb közlekedést jelent, mint amit a kis pálcika rollerek biztosítani tudnak. Az akkumulátor 42 V-os és 12,5 Ah-s, amivel akár 65 km megtételére is alkalmas a járgány egy töltéssel.

Említést érdemel még a dupla fékrendszer, ami egy első elektromos és egy hátsó tárcsafékből áll, van egy nagy méretű kijelző, megfelelő világítás, a kivitel pedig összehajtható, így a szállítás nem lesz probléma.

A fenti kuponok mellett az ABCZQXC4 kód is használható a rollerre, ezzel 549,99 dollár lesz a végső ár, és az első 20 rendelő ajándékot is kap. További részletek ezen a linken.

  • Fontos: a rollert EU raktárról szállítják, semmi extra fizetni valód nem lesz, és pár munkanap alatt megjön a csomag futárral! Fizetni PayPallel ajánlott, ez extra védelmet nyújt.

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid