Akcióban az új Xiaomi Haylou okosórák és a Mi Band 5

0

Három friss, és meglehetősen népszerű Xiaomi viselhető kütyüt kínál most akciós áron a Cafago. Megtaláljuk a kínálatban a Mi Band 5 okoskarkötőt, valamint a Haylou almárka két új okosóráját.

Xiaomi Haylou Solar Global verzió

A Haylou Solar okosórát bizonyára sokan ismerik, az elmúlt hónapokban igen nagy népszerűségre tett szert, mivel elég komoly tudást kínál megfizethető áron. Minőségi fémházas kivitel, IP68-as vízállóság, 24 órás pulzusmérés, 12-féle sportmód, alvásfigyelés, Bluetooth 5.0 és akár 15 napos üzemidő egy töltéssel – mindez durván 11.500 Ft-os áron, ezért ráadásul már a hivatalos Global verziót kapjuk.

Az okosóra most 36,61 dollárért rendelhető ingyenes szállítással a Cafago oldalán.

Xiaomi Haylou Smart Watch 2 (LS02) Global verzió

A Haylou LS02 csak pár hete mutatkozott be, és tudásban szinte teljesen megegyezik az előbbivel, leginkább a kivitel tér el. Itt már egy szögletesebb dizájnt kapunk, kicsit nagyobb a kijelző (1,4 colos), az üzemidő pedig akár 20 nap is lehet. Természetesen adott itt is az IP68-as minősítés, a 12-féle sportmód, az alvásfigyelés, és sok más funkció.

A Haylou LS02 Global verziója most 30,33 dollárba kerül most a Cafago oldalán, ami átszámolva kb. 9.500 Ft-ra jön ki ingyenes szállítással.

Xiaomi Mi Band 5 (kínai verzió)

A Xiaomi Mi Band 5-öt remélhetőleg senkinek sem kell már bemutatni, és igazából azért hagytuk a lista végére, mert ebből csak később lesz Global kiadás. Elsőként a kínai modelleket szállítják ki, valamikor a hónap végén, és most még kicsit magasabb az ár, 40,79 dollárért lehet előrendelni a Cafagonál.

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid