Akcióban a Xiaomi Mijia 1S elektromos roller

0

A Mijia 1S a gyártó egyik frissebb, 2020-as elektromos rollerje, amely tudásban megközelíti az M365 Pro (vagy más néven Xiaomi Mijia Electric Scooter Pro) típust, viszont jóval olcsóbb annál, és most európai raktárról rendelhető gyors szállítással.

A Xiaomi Mijia 1S mindössze 12,5 kilogrammot nyom, de a felépítése igen masszív, és természetesen összecsukható a kivitel, így könnyen lehet tárolni, szállítani. A teherbírás pedig szokás szerint 100 kg.

Ez első kerékben található elektromos motor maximális teljesítménye 500W, a végsebességet pedig 25km/h-ban határozták meg, mint a legtöbb ilyen rollernél. Ez már kellően gyors, és még viszonylag biztonságos.

Egyébként három fokozat van, a Sport módban megy ennyit, az ECO mód 15 km/h-ra korlátozza a sebességet, a közepes fokozat pedig 20 km/h-ra.

Jó hír, hogy van rendes világítás és kijelző, ami mutatja például az aktuális sebességet, a töltöttséget és a sebességfokozatot, ráadásul a Bluetooth kapcsolat sem marad ki, így telefonos appal is párosítható az eszköz.

A roller 8,5 colos fújható kerekeken gurul, és duál fékrendszert kapott, vagyis elöl van a motorfék, hátul pedig egy tárcsafék. A visszatöltés is működik, így fékezéskor valamennyi töltöttség visszajut az akkuba.

Ha pedig már akkumulátor, beszéljünk a hatótávról is, ami a gyári adatok szerint 30 km. Gyakorlatilag ez a fő eltérés az M365 Pro modellhez képest, ami elméletileg akár 45 km-t is elmegy, viszont jóval drágább.

Xiaomi Mijia 1S a Tomtop jóvoltából most 359 eurós (vagy 422 dolláros) áron rendelhető a TPMI1S kuponkóddal ingyenes szállítással német raktárból. Ez átszámolva nagyjából 133 ezer Ft-ra jön ki. További részletek és vásárlás ezen a linken.

  • Megjegyzés: ha lejárt a kupon, akkor a TP1SEC kóddal is lehet próbálkozni, ez 367,49 euróra csökkenti az árat.

 

Ez is érdekelhet:

Hasznos linkek:

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid