Akciós a Creality Sonic Pad: 7 colos okos kijelző, ami felpörgeti a 3D nyomtatást

0

A legtöbb modern 3D nyomtató rendelkezik valamilyen beépített vezérlői felülettel, kijelzővel, amelynek segítségével számítógépek, laptopok csatlakoztatása nélkül is dologra bírhatjuk ezeket a szerkezeteket. Sok esetben ezek mérete, funkcionalitása korlátozott, ilyenkor jöhet jól a Creality Sonic Pad, ami egy 7 hüvelykes okos képernyő, kifejezetten háromdimenziós nyomtatók vezérléséhez.

  • A Creality Sonic Pad most 128,55 dolláros áron (~44 300 Ft) rendelhető a Cafago webáruházából, amennyiben a vásárlás véglegesítése előtt használjuk az FP6687 kuponkódot. A terméket európai raktárból kézbesítik, így nem kell aggódni a további költségek és a hosszúra nyúló szállítási idők miatt sem. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!
  • Ha zavar az oldal német nyelve, át tudod állítani angolra a felső sávban.
  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt! Ha esetleg nem érkezik meg a csomag, akkor visszakérheted a pénzed.

Mivel mégiscsak egy Creality termékről van szó, a készülék alapvetően az Ender-3 V2, Ender-3 S1 és Ender-3 S1 Pro modellekhez van kalibrálva, így ha ilyen típusú nyomtatónk van otthon, pillanatok alatt megkezdhetjük a munká, az okos kijelző segítségével. Az egészben viszont az a jó, hogy a gyártó úgy alakította ki ezt a kis 7 hüvelykes képernyőt, hogy az bármilyen FDM típusú 3D nyomtatóval működhessen.

Ez nem csupán egy kijelző, van neki “agya” is, a 7 colos érintőképernyő mögött a Klipper elnevezésű firmware fut, mégpedig egy 64 bites lapkán. Mondhatjuk azt is, hogy ez egy kifejezetten célirányosan fejlesztett táblagép, nyomtatók irányítására, így a szoftveres/hardveres integrációnak köszönhetően kiváló teljesítményre számíthatunk, ezáltal pedig felgyorsítható a nyomtatási folyamat. Persze ehhez kellenek a Creality Sonic Pad precíziós algoritmusai is, amelyek a nyomtató motorjait irányítják.

A felhasználó előre meghatározott makrókat is beállíthat a nagyobb hatékonyság érdekében. A Creality Sonic Pad megjelenítője egy 7 colos, 1024 x 600 pixel felbontású IPS panel, maga a készülék csatlakozók egész sorával rendelkezik. Azt gyorsan tisztázni kell, hogy az okos képernyő nem rendelkezik beépített akkumulátorral, egy port tehát az áramellátást hivatott biztosítani, a többivel pedig csatlakozhatunk a nyomtatókra, illetve az otthoni hálózatra.

Utóbbit megtehetjük Ethernet csatlakozóval, de a készülék rendelkezik beépített Wi-Fi modullal is. Kapunk továbbá négy USB csatlakozót. A képernyőt arra is használhatjuk, hogy egy kamerát csatlakoztassunk hozzá, így a nyomtatási folyamatokat távolról is megfigyelhetjük.

A Sonic Pad mellé készült egy webes felhasználói felület is, ami szintén irányítható távolról, LAN-csatlakoztatás esetén. A készülék tehát leginkább azoknak lehet hasznos, akiknek több nyomtatója is van otthon, vagy nincs olyan alkalmas számítógép, amelyet a nyomtató vezérlésére tudnának használni. Illetve, mint látható, a távoli vezérléshez is kiváló, ha nem vagyunk otthon, elmentünk dolgozni, a segítségével rá tudunk nézni az éppen zajló nyomtatási projektekre.

A Creality Sonic Pad most 128,55 dolláros áron (~44 300 Ft) rendelhető a Cafago webáruházából, amennyiben a vásárlás véglegesítése előtt használjuk az FP6687 kuponkódot. A terméket európai raktárból kézbesítik, így nem kell aggódni a további költségek és a hosszúra nyúló szállítási idők miatt sem. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

  • Ha zavar az oldal német nyelve, át tudod állítani angolra a felső sávban.
  • Megjegyzés: külföldi oldalakon mindenképp PayPallel ajánlott fizetni, ez védelmet nyújt! Ha esetleg nem érkezik meg a csomag, akkor visszakérheted a pénzed.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid