Jó áron rendelhető a Longer Ray5 10W lézergravírozó közvetlenül a gyártótól

0

Apróbb ajándéktárgyak megalkotásában és kreatív ötletek megvalósításában lehet kiváló társunk a Longer Ray5 10W lézergravírozó, amelyet most kedvezményes áron, közvetlenül a gyártótól lehet megrendelni. A Longer ezen kívül számos további akcióval vár bennünket elő-Black Friday promóciójuk ideje alatt.

A Longer Ray5 10W lézergravírozó most mindössze 289,99 dolláros áron (~ 102 800 Ft) rendelhető az R10HWA kuponnal. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • A készüléket európai raktárból küldik, így nem kell rá hosszú heteket várni, és plusz költségek miatt sem kell aggódni. Amennyiben tehetitek fizessetek PayPallel, mert ez extra védelmet nyújt a vásárlónak, vagyis Neked!

A Longer Ray5 10W, mint ahogyan a nevéből is látszik, 10 wattos lézerrel van felszerelve, a duál fénysugaras technológia 50 mm-es fókusztávolságot és 0,06×0,06mm-es lézerfoltot tesz lehetővé. A készülék nem csak gravírozni, de vágni is remekül tud, 20 mm vastagságú tömörfa tábla vagy 30 mm-es akril meg sem kottyan neki.

A készülék pontosan végzi a munkáját a nagyon apró lézerfoltnak köszönhetően, ezáltal a gravírozó kevesebb égési nyomot hagy.

A Longer Ray5 32 bites ESP32 chipsettel lett felszerelve, ennek köszönhetően a masina gyorsabb és erősebb, mint a hasonló 8 bites lapkával rendelkező gépek, gravírozási sebessége pedig elérheti a 10 000 mm/másodpercet is. A gép használatát beépített védelmek teszik még biztonságosabbá.

A lézergravírozó stabil szerkezetének köszönhetően rázkódásmentesen lehet vele vésni, akkor is, ha maximális sebességen pörög, a vonalak tiszták és simák lesznek. A gép érzékeli a tüzet, ilyenkor automatikusan leáll, és riasztja a felhasználót. Egy másik szenzor érzékeli, ha a gravírozó elmozdul, netán dőlni kezd, ilyen esetekben is azonnal leáll a munkavégzés. A Ray5 akkor is abbahagyja a munkát, ha valamiért a lézermodul 15 másodpercnél hosszabb ideig nem mozdul. Az égési baleseteket egy tűzálló akril borítás igyekszik megakadályozni.

A Longer Ray5 vezérlése többféleképpen is megoldható, ez történhet közvetlenül a készüléken, a beépített 3,5 colos érintőképernyőn, illetve a masina Wi-Fi, USB kapcsolaton keresztül is irányítható, de a terveket TF kártyán is fel lehet vinni a berendezésre.

Teljesen mindegy milyen operációs rendszert szoktál meg, a széleskörű szoftveres kompatibilitás okán dolgozhatsz Windows, Mac, vagy akár Linux környezetben is. Használhatod a LaserGRBL, LightBurn programokat, és dolgozhatsz JPG, PNG, BMP, G- code, GIF, SVG, NC, GC formátumokkal egyaránt.

A Longer Ray5 10W munkafelülete 400 x 400 mm-es, így egészen nagy méretű termékeket is készíthetünk a segítségével. Arra is van lehetőség, hogy utólag csatlakoztassunk egy külső légszivattyú modult, ami a gravírozás során keletkező apró törmeléket és füstöt elfújja, ezáltal tisztábbak lesznek a metszések, a végeredmények pedig mutatósabbak.

A Longer Ray5 10W lézergravírozó most mindössze 289,99 dolláros áron (~ 102 800 Ft) rendelhető az R10HWA kuponnal. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • A készüléket európai raktárból küldik, így nem kell rá hosszú heteket várni, és plusz költségek miatt sem kell aggódni. Amennyiben tehetitek fizessetek PayPallel, mert ez extra védelmet nyújt a vásárlónak, vagyis Neked!

Black Friday akciók

A Longer nem csak ezt a terméket kínálja most jó áron, elkezdődött náluk a Black Friday, az akciós ajánlataikat erre a linkre kattintva tudjátok megnézni!

A Longer3d.shop egy online üzlet, ahonnan 3D nyomtatókat, lézergravírozókat, ezek kiegészítőit, töltőanyagot és más efféléket lehet rendelni. A webshop ingyesen szállítást biztosít az EU és az USA területén belül, általában három munkanapon belül kézbesítik a megrendeléseket. 15 napos visszavásárlási és csere garanciát vállalnak, valamint támogatják az olyan biztonságos fizetési metódusokat, mint amilyen a PayPal vagy a Klarna. A webáruház legalább egy éves jótállást biztosít az értékesített termékekre.

Forrás: Longer

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid