Alázzák a konkurenciát az új Huawei P20 modellek kamerái?!

0

A tegnap bemutatott Huawei P20 és P20 Pro készülékek állítólag az eddigi legjobb kamerás mobilok lettek a piacon, beelőzve többek között a Galaxy S9-et, az iPhone X-et és a Pixel 2-t is.

A DxOMark toplistáját eddig a Galaxy S9+ és a Pixel 2 vezette 99, illetve 98 ponttal, az új Huawei telefonok azonban jelentősen túlszárnyalták ezeket a kamerákra szakosodott csapat véleménye szerint. A Huawei P20 102 pontot kapott, a tripla kamerás P20 Pro pedig egészen elképesztő 109 pontot.

Úgy néz ki tehát, hogy a Huawei jócskán lehagyta a konkurenciát ezen a téren, de azért várjuk meg a további teszteket, tapasztalatokat, mielőtt tényként kezelnénk a dolgot.

A Huawei P20 Pro a kiemelkedően magas pontszámát a hatalmas méretű, 1/1.73″-os, 40 MP-es főkamerájának, a 20 MP-es monokróm segédszenzornak, illetve a 8 MP-es telefotó kamerának köszönheti, amelyek egymás alatt helyezkednek el a hátlapon. Ezekkel állítólag kiemelkedő éjszakai fotók készíthetők, a dinamikatartomány pedig az eddigi legjobb, amit mobilos kamera produkált. Ezeken túl említést érdemel még a 960 fps-es lassítás, a 3x-os optikai zoom, valamint a rengeteg AI funkció.

A P20 modellekről és az áraikról itt olvashatsz.

Forrás: DxOMark

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid