ALLDOCUBE iPlay 40 Pro tablet akcióban 8 darab ajándékkal!

0

Az ALLDOCUBE iPlay 40 Pro táblagép egyaránt használható multimédiás tartalomfogyasztásra és produktivitásra is. A készülék sokoldalúságát csak tovább fokozza az LTE modem, a 8 GB operatív memória, a méretes, 256 GB-os háttértár, valamint a négy beépített hangszóró. A tabletet most kedvezményes áron rendelhetjük meg a Geekbuying oldaláról, ráadásul még ajándékokat is kapunk mellé, billentyűzetet, érintőtollat és más hasznos tartozékokat.

Az ALLDOCUBE iPlay 40 Pro most mindössze 179,99 dolláros áron rendelhető EU raktárról, amennyiben használjuk a 6BM3KNKU kupont, így a vételár nagyjából 65 400 forint lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A tablethez 8 különböző ajándék jár, többek között egy Bluetooth billentyűzet, itt találod a listát!

ALLDOCUBE iPlay 40 Pro bemutató

Minden táblagép egy hatalmas megjelenítő, ezeknek a készülékeknek tehát egyértelműen ez a legfontosabb összetevője. Ezúttal egy 10,4 hüvelykes IPS képernyőt kapunk, amelyen összesen 2000 x 1200 pixeles felbontásban jelennek meg a tartalmak, plusz a kijelző körül egészen tűrhető vastagságú keretek vannak. Ráadásul a képernyőt egy fém, egészen pontosan magnézium ötvözetből készült ház öleli körül. A készülék 474 grammot nyom, méretei pedig 248 x 150 x 8,3 mm-esek.

Az iPlay 40 Pro belsejében Unisoc Tiger T618 lapkakészlet végzi a számításokat, amely egy középkategóriás konstrukció. A 8 GB RAM-nak és a 256 GB-os háttértárnak köszönhetően remekül helyt fog állni a mindennapos felhasználás során. A belső tárhely egyébként bővíthető egy akár 2 TB-os micro SD kártyával is.

Az adatkapcsolati lehetőségeket kétsávos Wi-Fi, Bluetooth 5.0 és LTE modem teszi teljessé, a beépített GPS modulról nem is beszélve. Piros pont jár azért is, mert a táblagépen helyet tudtak találni egy fülhallgató kimenetnek.

Az Play 40 Pro multimédiás képességeit tovább fokozza a készülékre szerelt négy hangszóró. Habár egy táblagép esetében a kamerák kevésbé fontosak, fényképezni és videózni ezzel a masinával is lehet, a célra használhatjuk a 8 megapixeles hátlapi, illetve az 5 megapixeles előlapi modult. A gördülékeny szoftveres környezetet Android 11 operációs rendszer biztosítja, amelyet néhány kiegészítésen kívül nem igazán piszkált a gyártó.

A tablet belsejében 6200 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltését USB-C csatlakozón keresztül tudjuk menedzselni. A gyártói leírások értelmében 8-10 órás üzemidő lazán kifacsarható a telepből.

Még egyszer az anyagiak: Az ALLDOCUBE iPlay 40 Pro most mindössze 179,99 dolláros áron rendelhető EU raktárról, amennyiben használjuk a 6BM3KNKU kupont, így a vételár nagyjából 65 400 forint lesz. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A tablethez 8 különböző ajándék jár, itt találod a listát!

Forrás: Geekbuying

 

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid