Android játékokat fejleszt egy 13 éves miskolci srác

1

Nemrég keresett meg minket egy 13 éves miskolci srác, Kiss Dániel, aki rövid időn belül már a második androidos játékát készítette el.

Dani a miskolci Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola 8. osztályát kezdi szeptembertől, de már két játéka is megjelent a Play Áruházban. Mindössze fél éve kezdett el programozni, ekkor fogott bele első játékába, ami a Pota-tales nevet viseli.

pota-tales-header

A Pota-tales egy egyszerű platformjáték, amelynek a főszereplője egy krumpli, aki öntudatra ébred, és minden áron el akarja kerülni, hogy kajaként végezze. Itt tudod letölteni.

Dani második játéka, a ColorBlinder nagyjából 2 hét alatt készült el. Ebben az eltérő színű négyzeteket kell megtalálnunk, ami sokkal nehezebb, mint gondolnánk. A cél, hogy minél több pontot szerezzünk, mielőtt lejár az időnk.

colorblinder-jatek

Ez a játék engem is le tudott kötni egy időre, nagyon szórakoztató, és bármikor elő lehet venni, ha van pár perc szabadidőnk. A letöltés ingyenes, a játékból származó egyéb bevételek felét pedig Dani felajánlotta az Unicef számára, ami egy igazán nemes gesztus.

A ColorBlindert itt tudod ingyen letölteni, mindenképpen megér egy próbát.

Hogy tetszenek Dani játékai?

Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid