Androidra is megjelent a Fallout Shelter

2

Mostantól az Android felhasználók is elmerülhetnek saját menedékük építésében, a Bethesda ugyanis kiadta a Fallout sorozat első mobilos játékát, a Fallout Sheltert.

Menedékhelyünk működését kell kézben tartanunk

Menedékhelyünk működését kell kézben tartanunk…

Hatalmas siker

iOS-re már korábban megjelent, és ott hatalmas sikert aratott a játék: hamar az App Store toplistájának első helyéig küzdötte fel magát több, mint 70 millió letöltéssel. Az androidos verzió most jelent meg, de az értékelésekből kiindulva (4,9/5 csillagos átlag!) hasonló a fogadtatása a robotos rendszer játékosainál is. További jó hír, hogy nem foglal túlzottan sok helyet az app, megelégszik 141 MB-tal is.

Illetve irányítanunk kell lakóink életét

…illetve irányítanunk kell lakóink életét

A Falloutról még néhány szó

Aki nem halott még a sorozatról, annak azt érdemes róla tudnia, hogy egy fiktív, jövőbeli, poszt-apokaliptikus környezetben játszódik. A Fallout Shelterben is hasonló a cél a “nagy” játékokhoz, itt is a túlélés a lényeg. Ehhez saját bunkerunk lakóit kell irányítanunk, illetve a menedékhelyünket építeni, fejleszteni. A szükséges erőforrásokhoz embereket kell kiküldenünk a pusztaságba, a mutáns lények támadásaitól pedig meg kell védenünk az “otthonunk”, illetve újra benépesíteni azt.

A játék ingyenes, letölthető a Play Áruházból.

Hogy tetszik?

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid