AnTuTu rekordot döntött a Xiaomi Mi 6

1

A Xiaomi Mi 6 lehet az egyik első csúcsmobil, amit az új Snapdragon 835 hajt, és most feltűnt egy állítólagos AnTuTu eredmény a készülék prototípusától.

A Qualcomm épp a napokban fedte fel a Snapdragon 835 pontos részleteit a CES expón, ám arról még csak találgatások vannak, hogy mely készülékekbe kerül bele a csúcslapka. Az biztos, hogy sok idei zászlóshajó érkezik majd ezzel, többek között a Galaxy S8, az LG G6 és a Xiaomi Mi 6. Utóbbiról most napvilágra került egy állítólagos teszteredmény, ami alapján brutálisan erős lesz az újdonság. A készülék prototípusa 210 ezer pontig pörgette az AnTuTut, amivel minden mást maga mögé utasít.

Amennyiben valós az eredmény, elég komoly teljesítménynövekedés ment végbe fél év alatt, hiszen egy Snapdragon 821-gyel szerelt készülék a legjobb esetben is 160 ezer pont körül teljesít. De a Snapdragon 835 nem csak ezt, hanem még az Apple A10-et is simán maga mögé utasítja, egy iPhone 7 Plus ugyanis durván 180 ezer pontra képes.

A Xiaomi Mi 6 állítólag a Mi Note 2-höz hasonló dizájnt kap, ami többek között hajlított kijelzőt jelent. A bemutató a legfrissebb hírek szerint február 6-án lesz, de csak márciusban kerülhet piacra a készülék.

via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid