Asztali számítógépet dobott piacra a Huawei

0

A tavalyi év végén debütált a Huawei első asztali számítógépe Kínában, és most bejelentették, hogy a nemzetközi piacokra is eljut a masina átdolgozott házzal, Huawei Mate Station S néven.

A Huawei Mate Station S-ben egy AMD Ryzen 5 4600G processzor dolgozik, amihez 8GB DDR4 RAM-ot és 256GB-os M2 SSD-t szereltek. A GPU integrált, a rendszer pedig előre telepített Windows 10, ami tartalmazza a gyártó néhány saját funkcióját is, mint a Huawei Share vagy a Multi-screen collaboration.

Maga a ház 93 x 293 x 315,5 mm-es és 4,2 kg-ot nyom. Van a készülékben beépített WiFi és Bluetooth 5.0 modul, csatlakozók terén pedig kapunk többek között 4 db USB-A portot, egy USB-C portot, Ethernet portot, HDMI-t és 3.5 mm-es jack-et is. Monitorból kettőt is lehet csatlakoztatni, és egy jár is a számítógép mellé.

A Mate Station S egy 23,8 colos, Full HD felbontású Huawei monitorral érkezik, ami TUV Rheinland certifikációval rendelkezik, továbbá egy egeret és egy billentyűzetet is adnak a masinához.

A pontos ár még nem ismert, de Kínán kívül elsőként Malajziában jelenik majd meg a Huawei Mate Station S. Azt egyelőre nem tudni, hogy Európában kapható lesz-e.

Források: Gizchina, HuaweiCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid