Jó áron rendelhető az AVAKA R1 városi elektromos kerékpár

0

Mostantól, ameddig a jó idő kitart, bármikor választhatjuk a bicikliket vagy a rollereket a zsúfolt tömegközlekedés helyett, városon belüli utakra, esetleg ingázáshoz, iskolába vagy munkába járásra. Amennyiben mindezt egy elektromos kerékpár nyergében szeretnénk megtenni, érdemes közelebbről is megismerkedni az AVAKA R1 nevű villanyhajtású drótszamárral, amelyet most kedvező áron, európai raktárból szerezhetünk be a Gogobest webáruházából.

Az AVAKA R1 egy 250 wattos elektromotorral szerelt, legfeljebb 25 km/órás haladási sebességgel, 9 amperórás lítium akkumulátorral, akár 80 km-es hatótávolsággal és gyorstöltés funkcióval rendelkező elektromos kerékpár, amelyet most ingyenesen és gyorsan szállítanak európai raktárból, megrendelés esetén. A bicaj azért is érdekes lehet, mert pontosan úgy néz ki, mint egy hagyományos kerékpár, elsőre szinte lehetetlen megmondani róla, hogy elektromos.

Az AVAKA R1 egyik legfontosabb összetevője természetesen a 250 wattos kefe nélküli elektromotor, amelynek fogaskerekes kialakítása rendkívüli energiahatékonysággal bír, így zökkenőmentesebb és gyorsabb közlekedést biztosít. Ilyen hajtóerő mellett a kerékpár képes megbirkózni az akár 25 fokos emelkedőkkel is.

A másik legfontosabb komponens természetesen a 35 V-os, 9 Ah-s akkumulátor, amely elektromos rásegítés esetén akár 80 km-es hatótávolságot is lehetővé tehet. Amennyiben teljesen az elektromos motorra hagyatkozunk, úgy is összejöhet 60 km, persze csak nagyon ideális esetben. Az akkumulátor töltése nagyjából 4-6 órát vesz igénybe.

Ezeket a fontos összetevőket egy IP65 minősítésnek megfelelő, alumínium ötvözetből készült váz fogja össze, amely elegáns, mutatós és egyben tartós is. A háromszög kialakítású váz maximális teherbírása 100 kg, a tartós rozsdamentességet a T4T6 hőkezelési eljárásnak köszönhetjük.

A közlekedés biztonságát mechanikus tárcsafékek biztosítják, az intelligens LCD képernyőről pedig le tudunk olvasni minden fontosabb információt – gondoljunk csak az akkumulátor töltöttségére vagy az éppen aktuális haladási sebességre.

Az AVAKA R1 27,5×1,26 hüvelykes (3,2 cm-es szélességű) kerekeken gördül a célja felé, és hogy a haladás még testreszabhatóbb legyen, a kerékpárt 7-sebességes Shimano váltóval is felszerelték.

Az AVAKA R1 városi elektromos kerékpár most mindössze 599,99 eurós áron rendelhető, ami magyar pénzre átszámítva nagyjából 221 000 forintot jelent. A biciklit európai raktárból kézbesítik, tehát mentesülünk a hosszúra nyúló szállítási idők és az extra kiadások alól is. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

A további elektromos kerékpár akciók megtekintéséhez érdemes erre a linkre kattintani!

Forrás: Gogobest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid