Az Apple Music kilépett a béta fázisból Androidon

0

Az Apple zenestreamelő szolgáltatása 10 hónapnyi publikus tesztelés után lépett ki a béta fázisból, és így már teljes értékű alkalmazásként funkcionál Androidon is.

A mostani verzióba bekerültek az equalizer beállításai, és számos teljesítményt és stabilitást érintő fejlesztés történt, de az alkalmazás frissítésének pontos részleteit nem közölte az Apple.

apple-music-1

Az alkalmazás a Play Áruházban jelenleg 3,3 csillagos átlagon áll az 5-ből, amely elég messze van riválisainak 3,9-4,5-ös értékeitől. Az áruházban értékelést írók szerint áttekinthetetlen a felülete, és némi funkcióhiányban is szenved, illetve sokak szerint a teljesítménye még jócskán hagy kivetnivalót maga után.

Egyébként az áruház adatai szerint még mindig jóval kevesebben használják Androidon az Apple Musicot (5-10 millió letöltés között), mint a Deezert és a Spotifyt (100-500 millió között), illetve a Play Zenét, amelynek alapértelmezett alkalmazásként kicsit irreleváns mutatója ez az adat.

Az Apple Music egyébként a bétából kikerülve is ingyenesen letölthető a Play Áruházból, de a használathoz elő kell fizetni.

Forrás: Google Play Áruház

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Informatikus, vagy valami olyasmi

NapiDroid