Beelőzi a Motorola a Samsungot, nemsokára jön a Razr 2022

0

Jelenleg a Galaxy Z Fold 3 a legnépszerűbb hajlítható kijelzős telefon, és hamarosan megérkezik az utódja is, ugyanakkor a Motorola volt az első vállalat, amely megpróbálta ilyen módon újra divatba hozni a klasszikus kagylótelefonokat. A Razr sorozat szintén új tagot kap a közeljövőben, az új modell bő egy héttel a Samsung készüléke előtt mutatkozik be.

A Samsung következő nagy bemutató eseménye augusztus 10-én lesz, akkor érkezik a már említett Z Flip 4 mellett a Z Fold 4, az új Galaxy Watch 5 okosórák, és egy vezeték nélküli fülhallgató is. Bár a Motorola jelenleg egy kisebb szereplő a piacon, azért náluk is elég izgalmas lesz az elkövetkezendő időszak, ugyanis nem sokkal a Samsung előtt, augusztus 2-án jelentenek be friss készülékeket. Íme a hivatalos plakát:

Az egyik újdonság a Razr 2022 lesz, ami a hírek szerint valódi csúcskategóriás hardvert kap (Snapdragon 8+ Gen 1). Ez jelentős előrelépés az elődhöz képest, amiben Snapdragon 765G dolgozik, de persze más téren is számítunk fejlesztésekre.

A hajlítható kijelzős kagylómobil mellett egy másik érdekes készülékkel is készül a Motorola. Minden bizonnyal a Moto X30 Pro lesz az első okostelefon a világon, amely 200 MP-es kamerával bír, mondjuk ez részben a Samsung érdeme, hiszen ők szállítják az extrém felbontású szenzort.

Érdekes lesz látni, hogy a szinte egyszerre érkező Razr 2022 és Galaxy Z Flip 4 milyenek lesznek egymáshoz képest. Az ilyen kompakt telefonoknál nagy kérdés az üzemidő, de persze az árakra is kíváncsiak leszünk.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid