Bemutatták a Xiaomi Mi Band 2-t

0

A Xiaomi a mai napon hivatalosan is felfedte legújabb okoskarkötőjét, a Mi Band 2-t, ami OLED kijelzővel, 20 napos üzemidővel és rendkívül kedvező árcédulával kecsegtet.

A Xioami a Mi Band révén a világ egyik legnagyobb viselhető eszközöket gyártó vállalatává vált, és a most bemutatott Mi Band 2-vel minden bizonnyal tovább erősítik majd a pozíciójukat. Az egyik legnagyobb újítás az OLED kijelző, ami mutatja az időt, a lépéseket, valamint a pulzust, és ezúttal egy gomb is került a készülékre. A megjelenítőt a kezünk felemelésével vagy a gomb megnyomásával lehet majd feléleszteni.

xiaomi-mi-band-2-02

A külső megújult, de maradt az IP67-es tanúsítvány, azaz por- és vízálló a készülék, és továbbra is nagyon jó üzemidőt kapunk, 20 napos használatot ígér a Xiaomi egy töltéssel. A fő funkciók nem változtak, a Mi Band 2 is aktivitásmérésre, alvásfigyelésre és ébresztésre használható, illetve jelzi ha hívásunk, értesítésünk van, de ez persze még messze nem minden.

xiaomi-mi-band-2-03

A Mi Band 1s-hez hasonlóan itt is van pulzusmérő, de ami a legfontosabb, hogy maradt a kedvező ár. Az újdonságot Indiában fedte fel a gyártó, ahol 22 dollárnak megfelelő összegért lesz kapható a Mi Band 2.

forrás: Xiaomi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid