Bemutatkozott az Alcatel Pop 4, 4S és 4+

0

Az Alcatel bemutatta Pop mobilcsaládjának legújabb tagjait, a főleg szelfik terén erős 4-et, 4+-t és 4S-t.

A három új készülék az alsó- és középkategóriát célozza meg. A legkisebb a Pop 4, amely egy 5 colos 720p-s kijelzővel érkezik. A meghajtásról itt egy Snapdragon 210 gondoskodik, ami a Qualcomm 4 magos, 1.1 Ghz-es belépő szintű chipsetje. RAM-ból mindössze 1 GB-ot kapunk, amely manapság már elég kevésnek bizonyul. A belső memória is csak 8 GB-os, de kapunk bővíthetőséget 32 GB-ig. Az akkumulátor pedig 2500 mAh-es, ez valószínűleg megfelelő üzemidőt fog biztosítani a Pop 4 hardverét figyelembe véve. A hátlapi kamera 8, míg az előlapi 5 MP-es. A mobil egyik különlegessége az előlapi vaku lehet, ami a széles látószögű lencsével igazán jó szelfiket eredményezhet. Főleg akkor, ha a mobil által támogatott HDR módban használjuk azt.

POP-4

A Pop 4+ hasonló specifikációkkal rendelkezik, mint a 4-es. Az eltérést a kijelző mérete jelenti, az 5.5 hüvelykes megjelenítő felbontása viszont maradt 1280×720 pixeles. További változás a RAM (1.5 GB) és a belső memória (16 GB) tekintetében fedezhető fel. Mivel az akkumulátor mérete sem növekedett (2500 mAh), ezért a kistestvér jobb választás lehet a magasabb pixelsűrűség és jobb üzemidő miatt.

Alcatel POP-4+

A Pop széria csúcsát a 4S fogja képezni. Ez a mobil már igen sok tekintetben eltér az előzőektől. Először is a MediaTek Helio P10 fogja hajtani a készüléket, ami egy 8 magos, 64 bites processzor. RAM-ból 2 GB-ot kapunk, a belső tárhely pedig 16 GB-os, és ez akár egy 64 GB-os microSD kártyával is bővíthető. A legfeltűnőbb változás a kijelző esetében történt, ami szintén 5.5 colos, de a felbontása már 1920×1080 képpont, ami 400 PPI-s pixelsűrűséget jelent. A 4S hátlapi kamerája 13 MP-es, apertúrája f/2.0-s, míg előlapi kamerája megegyezik a kistestvérekben találhatóval. Az akkumulátor 2960 mAh-s, ez jobban passzol az 5.5 colos mérethez. Végül, de nem utolsó sorban a készülék egyik legnagyobb pozitívuma, hogy az Alcatel ujjlenyomat-olvasóval látta el, ami a Home gombban található.

POP-4-széria

Mindhárom mobil Android 6.0-val a fedélzeten érkezik. A színválaszték viszont eltérő lesz: a Pop 4 és 4+ UV Slate és Hairline Brushed Metal színekben érkezik (ezüst és kékes szürke), míg a 4S Metal Gold (arany) és Dark Gray (sötétszürke) színekben. Az egyik legfontosabb kérdés viszont nem lett megválaszolva: a Pop 4 család tagjait ugyanis még nem árazta be a gyártó.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu egyik legújabb és legfiatalabb szerkesztője.

NapiDroid