Bemutatták az új Motorola Moto X-et!

1

A Motorola leleplezte az új Moto X-et, ami sok mindenben hasonlít az elődre, de azért mutat jó pár újdonságot is.

A készülék egy 5.2 colos 1080p-s AMOLED kijelzővel rendelkezik, amit egy viszonylag vékony káva vesz körbe. Az oldalakon egy alumínium keret fut végig, a hátlap anyaga és színe pedig választható. A lehetőségek sora igen széles, elérhető többféle fa és bőr borítás is.

Motorola-Moto-X

Az új Moto X-et a négymagos 2.5GHz-es Snapdragon 801 hajta, amiben egy Adreno 330-as GPU teljesít szolgálatot. Ehhez jön még 2 GB RAM, valamint 16 vagy 32 GB belső tárhely, ami sajnos nem bővíthető.

Motorola-Moto-X-1

A hátlapon egy 13 megapixeles dupla LED-es kamerát találunk, ami 4K-ban is tud videót felvenni, az előlapon pedig egy 2 megapixeles szenzor van. A 140.8 x 72.4 x (3.8-)9.9 mm-es, 144 grammos készülékbe sajnos csak egy 2300 mAh-s akksi került, ami jóval a versenytársak alatt van.

Szoftveres téren megmarad az Active Display értesítési mód, de Moto Display néven fut tovább. Ez képes arra, hogy kikapcsolt kijelzőnél, csak a pixelek egy részét kapcsolja be az értesítés jelzésére. Kapunk még Moto Actions nevezetű funkciót is, ami az infravörös szenzor segítségével érzékeli ha a kezünk a mobil közelébe ér. Ezzel például feloldható a készülék, vagy leállítható az ébresztés reggel.

A 2014-es Moto X már ebben a hónapban megjelenik, és az USA-ban 499 dollárt kérnek majd érte.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid