Bezior elektromos kerékpárok 200 kg-os teherbírással akcióban

0

Végre megérkezett az igazi jó idő, itt az ideje, hogy mindannyian biciklire pattanjunk és kiélvezzük, ameddig lehet. Miért is ne tennénk ezt egy elektromos kerékpár nyergében, pláne, ha a Cafago webáruháza most akciós áron kínál két kiváló, Bezior márkájú villanyhajtású drótszamarat. A biciklik ráadásul európai raktárból érkeznek, tehát nincsenek extra költségek, sem hosszú várakozási idő, és a szállítás is ingyenes.

Bezior X1500

Összehajtható vázzal rendelkező, 1500 W-os elektromotorral felvértezett, 26 colos, széles kerekeken gördülő elektromos bicikliről beszélünk, ami már terepre is simán alkalmas, a maximális haladási sebessége pedig elérheti a 40 km/órát. Az akár 38 fokos emelkedők is könnyedén meghódíthatóak ekkora teljesítmény mellett. A bicikli teljesen elektromos meghajtás esetén képes akár 45 km-es távolságot is megtenni, rásegítés esetén pedig 100 km is lehet a hatótáv.

Erre a biciklire nem csak a madárcsontú felhasználók pattanhatnak fel, mert a teherbírása 200 kg. Említést érdemelhet a beépített világítás, az 5 hüvelykes, minden fontosabb adatot megjelenítő LCD kijelző, valamint a IP54 minősítésnek megfelelő, korlátozott ellenállás az elemekkel szemben. A Bezior X1500 elektromos kerékpár most mindössze 1501,49 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami magyar pénzben megközelítőleg 570 900 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Bezior X500 Pro

Egy szintén 26 hüvelykes kerekeken gördülő, masszív alumínium vázzal ellátott kerékpár ez, ám egy valamivel szerényebb teljesítményű, 500 W-os motorral a belsejében. A bicikli teherbírása továbbra is 200 kg, tehát a termetesebb, vagy súlyosabb málhával megpakolt felhasználók is bátran használhatják. A kerékpár végsebessége 30 km óránként, és nem állhatják útját a 30 fokos emelkedők sem.

A nehezebb terepeken is remekül teljesítő bicikli 10,4 amperórás akkumulátorral lett felszerelve, amelynek köszönhetően a maximális hatótáv 45 km teljesen elektromos módban, rásegítéses meghajtás esetén pedig 100 km. Egy feltöltés nagyjából 4-6 órát vesz igénybe. A Bezior X500 Pro most 1018,49 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar pénzben cirka 387 700 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid