Bezior S1 elektromos roller akcióban – Gyári ülés és akár 45 km/óra sebesség

0

A Tomtop webáruháza most kedvezményesen kínálja a Bezior S1 elektromos rollert, amely egy akár terepre is alkalmas szerkezet. 120 kg teherbírás, akár 45 km/óra végsebesség és akár 40-50 km hatótávolság jellemzi a gépet – egyebek mellett. A termék európai raktárból érkezik.

A Bezior S1 elektromos roller most 629,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar pénzben megközelítőleg 213 ezer Ft-ot jelent jelent. A terméket európai raktárból szállítják ki, tehát nincsenek extra költségek, vagy hosszú várakozási idő. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Bezior S1 elektromos roller ismertető

A roller acél és alumínium ötvözetből készült vázzal rendelkezik, amely ahogyan a bevezetőben is írtuk, képes tartósan tűrni a 120 kg-os terhelést. A masina, ahogyan a legtöbb hasonló elektromos jármű, összehajtható kivitelt kapott, a gyári ülés viszont már nem olyan gyakori extra (ez leszerelhető, ha nincs rá szükség).

A gép megközelítőleg 27,5 kg-ot nyom, szétnyitva pedig 116 x 63 x 125 cm méretekkel rendelkezik. A roller kerekei 10 colosak, és felfújhatók. A járművel rendelkezik IP54 minősítéssel, ami mérsékelt ellenállást jelent a vízzel és a porral szemben, de azért azt jó tudni, hogy az ilyen masinákat nem érdemes esős időben használni.

A roller belsejében egy 1000 watt teljesítményű motor teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően az elérhető végsebesség akár 45 km/óra is lehet. Ilyen teljesítmény mellett az akár 35 fokos emelkedő sem jelentenek akadályt a roller és utasa számára.

A biztonságosabb közlekedés érdekében beépített világítás és tárcsafékek is kerültek az S1-re. A roller még egy apró digitális kijelzővel is fel lett szerelve, erről minden fontosabb adatot le tudunk olvasni.

A Bezior S1 belsejében egy 13 Ah kapacitású, 48 voltos akkumulátor található, amelynek köszönhetően akár 40-50 km is megtehető egyetlen feltöltéssel, amely nagyjából 5-8 órát igényel.

Még egyszer jöjjenek tehát a piszkos anyagiak! A Bezior S1 elektromos roller most mindössze 629,99 dolláros áron rendelhető a Tomtop webáruházából, ami magyar valutában cirka 213 ezer Ft-ot jelent jelent. A terméket európai raktárból szállítják ki, tehát nincsenek extra költségek, vagy hosszú várakozási idő. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid