Black Friday 2017 Magyarország – A legjobb akciók!

1

Hatalmas népszerűségnek örvend Magyarországon is a Black Friday, vagyis a fekete péntek, ami minden évben nagy leárazásokkal kecsegtet. Az esemény 2017-ben sem marad el, sőt, minden eddiginél nagyobb pörgés várható. Rengeteg akcióra számítunk, és nem lesz egyszerű kiigazodni, ezért ezen az oldalon igyekszünk nektek összeszedni a legfrissebb tudnivalókat és a legjobb ajánlatokat. Cikkünk folyamatosan frissül!

Black Friday időpont 2017-ben

Kezdjük is mindjárt az egyik legfontosabb információval, ami nem más, mint a Black Friday magyarországi időpontja: Idén hivatalosan november 24-én lesz az “ünnep”, tehát a legtöbb webáruház ekkor tartja majd a várva várt leárazásokat. Persze most vannak eltérések, egyes oldalakon már az előző pénteken, azaz 17-én megtartották az akciókat, míg mások hosszabb, több napos promócióval készülnek.

A Black Friday egyébként hagyományosan a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, és a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetét jelentette eredetileg.

Black Friday akciók 2017

Igyekszünk majd összeszedni a legjobb ajánlatokat ebben a cikkben, amint a nagyobb magyar webáruházak közzéteszik az akciós kínálatukat. Nézzük mit tudunk eddig!

Ez is érdekelhet: Okosóra Black Friday kiárusítás 2022

November 18-án, pénteken, csak 1 napig!

Női, férfi és gyerek okosórák akcióban! (Hirdetés)

Edigital

Frissítés: véget ért az Edigital Black Friday akciója, de november 24-én egy második körrel is készülnek, amit “Őrült napok”-nak neveznek.

MediaMarkt

Itt is lesz november 24-én akció, de még nem tudni a részleteket.

eMAG

Frissítés: nem sokkal reggel 7 után élesítették az akciókat az eMAG oldalán, néhány mobilos ajánlat:

  • Nokia 3 – 49.990 Ft helyett 34.990 Ft
  • Huawei P10 Lite – 84.990 Ft helyett 67.990 Ft
  • Huawei P10 Lite Mini – 54.990 Ft helyett 41.990 Ft
  • Samsung Galaxy A5 (2017) – 99.990 Ft helyett 77.990 Ft
  • Samsung Galaxy S7 Edge – 229.990 Ft helyett 139.990 Ft
  • Sony Xperia XA’ Ultra – 134.990 Ft helyett 99.990 Ft
  • Honor 8 – 119.990 Ft helyett 89.990 Ft
  • Lenovo K6 Power – 74.990 Ft helyett 45.990 Ft

Az eMAG is novembert 24-én tartja a Black Friday-t, és a tavalyi évhez hasonlóan rengeteg akciós termékkel készülnek. Konkrét ajánlatokat még nem tudunk, de amint kiderült valami, természetesen frissítjük a cikket.

Ezt írják az oldalukon:

“Magyarországon már negyedszerre rendezzük meg ezt a fontos vásárlói eseményt és a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is kiemelt figyelemmel készülünk a Black Friday promóciónkra! Legjobb akcióinkkal, hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel fogjuk Önt várni ezen a kiemelt napon!”

Pár érdekesség a tavalyi akciójukról:

“2016-ban soha nem látott csúcsforgalom volt az oldalon: 2,1 millióan látogattak el weboldalunkra, ebből közel 50% a mobilalkalmazásból érkezett. Az egy időben ajánlatokat böngészők száma elérte a 170 ezres felhasználószámot. Továbbá 315 ezer terméket rendeltek meg az online vásárlók és ezzel 5,3 milliárd forintos bevételt generáltak. Büszkén állíthatjuk, hogy új rekord született a 2016-os évhez képest, hiszen majdnem megdupláztuk a tavalyi akció eredményeit – mindezt egyetlen egy napon!”

BestByte

Biztosan lesznek BestByte akciók is, szintén 24-én, már elkezdték a visszaszámlálást.

ExtremeAudio

A hangcuccokkal foglalkozó ExtremeAudio november 24. és 26. között tartja a fekete pénteki akciókat.

SmartShop

A Smartshop.hu fekete napokat tart (black days), ami az esetükben azt jelenti, hogy november minden hátralévő hétvégéjére készülnek valamilyen ajánlattal. Ez konkrétan a következő dátumokat jelenti: november 10-13, 17-20 és 24-27.

Telekom

Frissítés: Múlt héten is volt akció, de november 24-ére megint készülnek valamival.

Notebook.hu

A Notebook.hu is november 24-én tart akciót a legtöbb webáruházhoz hasonlóan, mást azonban egyelőre nem tudunk a terveikkel kapcsolatban.

Speedshop

A Speedshop szintén november 24-ére készül, és amint közzéteszik az ajánlataikat, frissítjük a cikket.

PureMobile.hu

A főleg kínai telefonokkal foglalkozó PureMobile november 24-én akciózik, de mást mást nem árultak el.

 

Egyelőre ennyit tudunk, de folyamatosan bővítjük majd a cikket, érdemes lesz visszanézni! Ha bármilyen további infód van, nyugodtan írd meg kommentben, segítsük egymást! :)

Te tervezel valamit venni idén fekete pénteken?

napidroid.hu

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid