A Black Shark 4 Pro a legjobb telefon hangminőségben a DxOMark szerint

0

Csak holnap mutatják be az új Black Shark csúcsmodellt, de a DxOMark csapata már hamarabb letesztelhette a telefon hangminőségét, és most közzé is tették az eredményeket.

DxOMark egy ideje már nem csak a telefonok kameráit, hanem a hangzásukat is teszteli, és ha valakinek ez fontos szempont a vásárlásnál, akkor érdemes lehet ránézni a toplistájukra. Ezt a listát immáron a Black Shark 4 Pro vezeti, ami egyébként egy másik Xiaomi telefont, a Mi 10S-t taszította le a trónról.

Így néz ki az aktuális toplista eleje:

A teljes teszt itt olvasható angolul.

A mobil teljesen szimmetrikus sztereó hangszórópárt kapott, van három darab mikrofonja, valamint a jack csatlakozó sem maradt le róla, de ezek önmagukban persze még nem számítanak annyira ritkaságnak. A tesztek során viszont kiderült, hogy mind a lejátszásnál, mind a felvételnél kiemelkedő hangminőségre képes a Black Shark 4 Pro. Kiegyensúlyozott hangszínnel rendelkezik, nagyon kellemes a hangzása, és magasabb hangerőnél sincs torzítás.

A Black Shark 4 Pro bemutatója holnap lesz, de már tudni a főbb jellemzőket: 6,67 colos, 144 Hz-es AMOLED kijelző, Snapdragon 888 lapka és 4500 mAh-s akkumulátor 120 W-os gyorstöltéssel.

Forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid