Black Week akciós okosóra válogatás

0

Az alábbiakban néhány okos óra kerül röviden bemutatásra, amelyeket a Heofit webáruháza és az AliExpress online piaca kínál jelenleg kedvezményes áron. A felsorolásban lesznek Xiaomi Amazfit órák, illetve most debütál a Blulory márka is, amelynek viselhető termékeire érdemes lesz vetnetek egy pillantást.

Amazfit Smart Watch Neo

Ez a készülék már nem először szerepel lapunk hasábjain, ha emlékeztek, ez az az Amazfit okosóra, ami erőteljesen idézi a régmúlt kvarcóráit, viszont a retró dizájn mellé számos modern funkciót kínál. Bluetooth 5.0 modem, 5ATM minősítésnek megfelelő vízálló borítás, Always-on kijelző, pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás, a keringési rendszer 24 órás felügyelete, valamint a kijelző technológiából fakadóan elképesztően komoly, akár 28 napos üzemidő jellemzi a kínaiak okosóráját. Az óra most a NEO5$ kupon felhasználását követően mindössze 34.99 dolláros áron a tiéd lehet, ami magyar pénzre számítva nagyjából 10 627 forintot jelent. Részletes műszaki ismertető és megrendelés ezen a linken!

Amazfit Bip U Smart Watch

Ez az okosóra egy színes, fiatalos termék, ami négyzetes kialakítást és polikarbonát bevonatot kapott. A külső burkolat az 5ATM besorolásnak megfelelően vízálló, tehát egy kis fürdés, úszás nem jelenthet akadályt az óra viselése közben. A megjelenítő 1,43 hüvelykes, TFT technológiára épül, 320 x 302 pixel sorakozik rajta, takarásában pedig egy ötödik generációs Bluetooth modem teljesít szolgálatot, amelynek köszönhetően az óra szinte minden az elmúlt években kiadott iOS, vagy Android rendszert futtató telefonnal, táblagéppel párosítható. A jellemzők közül mindenképpen kiemelendő a 60 sport üzemmód, a beépített GPS navigáció, a szokásos pulzusmérés és lépésszámláló mellett elérhető a véroxigénszint mérés is, és azt sem hátrányos, hogy az óra egyetlen töltéssel képes akár kilenc napon keresztül is üzemelni. Az Amazfit Bip U okosóra most mindössze 56.99 dollárért rendelhető, amennyiben használjuk a NEWUSERS kuponkódot, a vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 17 307 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Blulory Glifo 5 Pro

Tagadhatatlanul újfent egy Apple Watch hasonmással van dolgunk, de mivel az almás gyártó formatervei tényleg gyönyörűek, ezt inkább értelmezzük bókként. Szerencsére az óra nem csak egy csinos külső, hiszen kapásból kapunk egy beépített GPS modult, ami okostelefon párosítása nélkül is tökéletesen működik, aztán lesz még 30 különböző sport üzemmód, a szokásos pulzus és lépésmérő lehetőségek, IP68 minősítésnek megfelelő vízálló borítás, és arról sem szabad megfeledkezni, hogy a készülék ultraalacsony energiafogyasztású üzemmódban képes akár 40 napon keresztül is működni egyetlen feltöltéssel. A Glifo 5 Pro most mindössze 32,85 eurós áron lehet a tiétek, amennyiben használjátok a JULI202011BW kódot, a vételár magyar valutára átszámítva nagyjából 11 841 Ft-ot jelent. Részletes műszaki ismertető és megrendelés erre a linkre kattintva érhető el!

Blulory W11

A végére maradt a Blulory W11, ami egy roppant pénztárcabarát ajánlat, de ezt meghazudtoló módon mégis kapott egy fém burkolatot, ami egyrészt időtálló, másrészt jól is néz ki. Az okosóra külső burkolata ellenáll a víznek és a pornak, mégpedig az IP68 besorolásnak megfelelően. Bluetooth 5.0 modem, 1,28 colos, kerek kialakítású kijelző, pulzusmérés, a szokásos kamera és multimédia távvezérlés, számos sport üzemmód a mozogni vágyók számára, és természetesen ott vannak a szokásos fitnesszel és sporttal kapcsolatos lehetőségek, vagyis a pulzusmérés, lépésszámlálás, alvásmonitorozás – minden, amire az egészséges életet élő felhasználóknak szüksége lehet. Maga az okosóra 24,34 eurós áron rendelhető, csak fel kell használni a JULI2020BW11 kuponkódot vásárlás előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva nagyjából 8 774 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (37 euró vagy ~41 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged

További hasznos linkek:

Forrás: Heofit

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid