Egy hét múlva jelenik meg a Blackview HERO 10: ez lesz a legolcsóbb hajlítható telefon

0

Az elmúlt években nagy népszerűségre tettek szert a hajlítható kijelzős okostelefonok, eleinte a könyvszerű kialakítású modellek kezdték el meghódítani a felhasználók szívét, majd a régi idők flip telefonjait idéző készülékek. Ezeknek a mobiloknak a legnagyobb hátulütője az áruk, még az olcsóbb flip modellek is elég drágán kerülnek forgalomba, bár történt némi előrelépés ezen a téren mostanában. A Blackview ilyen szempontból forradalmat szeretne kirobbantani a Hero 10-zel, ami a megfizethető hajlítható mobilok hajnalát hozhatja el.

  • A Blackview Hero 10 május 20-tól rendelhető a gyártó hivatalos Aliexpress boltjában bevezető akcióban nettó 429 dolláros áron. Ez átszámolva durván 154 ezer Ft, ami még akkor is elég kedvező, ha rászámoljuk a hazai áfát. Az első 100 megrendelő ráadásul egy strapabíró okosórát kap ajándékba.

Az okostelefon tagadhatatlanul versenyképes és megfizethető árazást kapott. Az alábbiakban megpróbáljuk összegezni, hogy mégis mi jár azért az összegért cserébe, amelyet a készülékért le kell szurkolnunk.

Hajlítható AMOLED megjelenítő

A Blackview Hero 10 6,9 hüvelykes hajlítható AMOLED megjelenítővel lett felszerelve, amelyen 2560 x 1080 képpont sorakozik. A gyártó a felhasználók szemeinek védelme érdekében olyan panelt alkalmazott, amely megkaphatta a TÜV SÜD alacsony kékfény-kibocsátási tanúsítványt is.

A készülék a felhasználói élményt tovább fokozza a fejlett osztott nézettel, amely kényelmesebb multitaszkingot, szórakozást és hatékonyságot tesz lehetővé a mindennapi életben. A mobilt lehet félig kinyitott állapotban is használni, így az mindenféle állvány vagy tartó nélkül megáll az asztalon. A felső részén mehet a focimeccs, alul pedig kommentálhatjuk a pályán zajló történéseket a kapcsolódó fórumokon.

Sokoldalú és okos külső képernyő

A Blackview Hero 10 a hajlítható képernyőn kívül rendelkezik egy külső megjelenítővel is, amely a mindennapi rutinokat igyekszik leegyszerűsíteni a felhasználók számára.

Egy kör alakú OLED kijelzőről van szó, amely azonnali hozzáférést biztosít a legfontosabb dolgokhoz, illetve segíthet bennünket abban, hogy a hátsó kamerákkal készítsünk önmagunkról önarcképeket vagy olyan videókat, amelyekkel a körülöttünk zajló eseményeket örökíthetjük meg úgy, hogy mi is a történések részei maradunk.

Figyelemreméltó kamerás képességek

A Blackview Hero 10 az árkategórián belül új szintre emeli a fényképezés élményét, mivel egy 108 megapixeles, Samsung gyártmányú elsődleges kamerával lett felszerelve, amelyet egy 8 megapixeles, környezetét 120 fokban érzékelő ultraszéles modul egészít ki a hátlapon. A telefon rajtuk kívül még egy 32 megapixeles szelfikamerával is fel lett vértezve.

A FlexForm kameramód révén a mobil lehetővé teszi új kreatív kompozíciók készítését többféle szögből. A félig kinyitott állapotban lévő mobillal simán vlogolhatunk, vagy használhatjuk sminktükörnek, és a további lehetőségeknek gyakorlatilag csak a kreativitásunk szabhat határt.

Androidos Dinamikus Sziget

A Blackview Hero 10 Android 13 operációs rendszerrel érkezik, amelyet a Doke OS 4.0 felhasználói felület egészít ki. Ennek részét képezi majd a Dynamic Live View, vagyis egy fektetett, kapszula alakú felületi elem a képernyő tetején, amely az iPhone-ok Dinamikus Szigetéhez hasonló interakciókat és lehetőségeket biztosít majd a felhasználók számára.

A gyártó számlátomást nem tagadja, honnan szerezte az inspirációt ehhez a funkcióhoz, kíváncsian várjuk, hogy az ő verziójuk mire lesz képes.

Három évig tartó szoftveres támogatás, három Android kiadással

A Blackview Hero 10 szoftveres frissítések szempontjából mindenképpen jövőbiztos befektetésnek tűnik. A gyártó ugyanis három nagyobb Android főverzió frissítést ígér, ezáltal biztosítva a naprakész és gördülékeny felhasználói élményt hosszú éveken át.

Tartóságra tervezve

A Blackview Hero 10 úgynevezett vízcsepp zsanért kapott, amely a gyártó belsős tesztjei alapján képes 250 ezer hajtás után is problémamentesen működni. A kalkulációk szerint átlagos felhasználás mellett akár 15 éven keresztül is nyitogathatnánk az okostelefont, szóval tervezhetünk hosszútávra vele.

Összességében véve a Blackview Hero 10 kiváló alkalmat teremthet a kütyürajongók és az árérzékeny felhasználók számára arra, hogy kipróbálják a hajlítható okostelefonok előnyeit anélkül, hogy abba belerokkanna a családi költségvetés. De mégis, mennyi is az annyi?

Ár és elérhetőség

A Blackview Hero 10 hamarosan forgalomba kerül az AliExpressen keresztül, ahonnan kétféle színben, lila és fekete festéssel lehet majd a hajlítható okostelefont megvásárolni. Lesz early bird ajánlat, május 20. és június 7. között, amelynek ideje alatt mindössze 429 dolláros áron, vagyis cirka nettó 154 ezer forintért kínálják. Az első 100 megrendelő kapni fog egy W50-et, a strapabíró okosórát ajándékba adják majd a flip mobil mellé. További részletek és megrendelés ezen a linken!

  • A magyar vásárlókra vonatkozó pontos árak az Aliexpress oldalán lesznek kiírva a megjelenéskor. Az oldalon található kedvezmények aktiválása után, a rendelési oldalon láthatod, hogy mennyit kell majd pontosan fizetni. 150 euró fölött nettó árat számol fel az Aliexpress, tehát az ár nem tartalmazza az áfát, egy esetleges vámolás során ezt ki kell még fizetni itthon.

Forrás: Blackview

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid