BLUETTI akkumulátor állomások és napelemek karácsonyi akcióban

0

A különféle akkumulátor állomásokkal és napelemes generátorokkal foglalkozó BLUETTI karácsonyi kiárusítást tart, amelynek keretein belül számos népszerű típust lehet most nagy kedvezménnyel beszerezni. Vannak nagyobb otthoni rendszerek, amik akár egy teljes háztartást is ellátnak árammal, illetve kisebb hordozható aksik, amik jól jöhetnek kempingezéshez vagy áramszünet esetére tartalék áramforrásnak.

Ha a teljes akciós kínálat érdekel, akkor itt érdemes kezdeni:

A rendelési összegtől függően különböző fix ajándékokat adnak a vásárlóknak, a kedvezmény mértéke pedig akár 1200 euró is lehet egy komolyabb rendszer estében. A szállítás minden esetben ingyenes, és EU raktárról történik, így nem lesz semmilyen plusz fizetni való.

Kisebb akkumulátor állomások

Ha viszonylag kompakt, könnyen hordozható, de minőségi akkumulátor állomást keresel, akkor a BLUETTI EB55 és a BLUETTI EB3A is kiváló választás lehet. Előbbi 649 eurós áron kínál 700 W teljesítményt és 537 Wh kapacitást, utóbbi pedig 600 W-ot és 268 Wh-t nyújt 319 eurós áron. Mindkettő tartós és biztonságos LiFePO4 cellákat használ.

Amennyiben napelemre is szükséges van, csomagban ezzel együtt is megveheted az aksikat, így gyakorlatilag ingyen feltöltheted őket a nap erejével.

Nagyobb otthoni rendszerek

A BLUETTI egyik legkomolyabb rendszere az AC500, amihez több B300S akkumulátor is csatlakoztatható. A teljesítmény 5000 W is lehet, tehát akár komolyabb háztartási gépeket is el tud látni az állomás, egy B300S telep pedig 3072 Wh kapacitással bír (ami többszörözhető).

Egy ilyen rendszer persze már nem olcsó, egy AC500 + B300S csomagban 6099 euróba kerülne, de ebből most lejön 400 euró, így 5699 euró lesz a kedvezményes ár. Természetesen vannak nagyobb csomagok is, ha négy darab B300S akkuval kéred az AC500-at, akkor 1200 eurót spórolhatsz. Ezzel már elég brutális 14 kWh kapacitásod lesz.

Napelemek

Egy kisebb akkumulátor állomást simán feltölt akár egy darab 120 W-os PV120 napelem, ez most akcióban 319 euróba kerül, de akár hármas csomagban is kérhetsz ilyet.

 

További akciók az alábbi linken:

 

Forrás: BLUETTI

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid