Bréking! Hivatalos a Nokia 6

1

Kínában leplezte le a HMD és a Foxcon a legújabb Nokiát, amely a Nokia 6 névre hallgat. Ezzel együtt megérkeztek az első valódi fotók is a készülékről.

A képeken használat közben mutatkozik meg az új Nokia 6, látható a kezelőfelület, és bizonyos funkciói, például az osztott képernyő, az egyedi ikonok, és maga a phablet külseje. A unibody fémházas kialakítás matt festést kapott, a hangszórók, a kamerák és az ujjlenyomat-olvasó elhelyezkedése pedig megegyezik a korábban kiszivárgott információkkal. Ami talán fájó pont lehet így első látásra, az az USB-C port hiánya.

Van egy fotó a végleges csomagolásról is, ez is igencsak el lett találva, olyan… nokiás.

Csomagolás

Néhány fontosabb részletet is megtudhatunk, a megjelenítő például 5.5 colos, Full HD felbontású, és 2.5D-s lekerekített üveg védi. A kamerák 16 és 8 megapixelesek, f/2.0 a rekeszértékük, az aksi pedig 3000 mAh-s. A ház vastagsága 7,85 mm, a hátlapi kameraszenzor kicsit kiáll a síkból.

A 8 magos Snapdragon 430 és a 4 GB RAM is megerősítésre került, illetve a belső tárhely 64 gigabájtos. Androidból Nougat jár, a készülék ára pedig 1699 jüan, ami olyan 72 ezer forintnak felel meg. Jó hír a sztereó hangszóró, amely állítólag Dolby hangzást kapott.

Egyelőre sajnos nem esett szó nemzetközi megjelenésről, első körben csak Kínában lesz kapható a Nokia 6.

Forrásaink a Chinaz és a Techdroider cikkei.

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Koncsos Martin

Villamosmérnök hallgató, évek óta androidkedvelő, a szerkesztőség egyik új tagja. :)

NapiDroid