Bréking! Ilyen lesz az 5G-s LG V50 ThinQ

0

Hamarosan bemutatják az LG G8 ThinQ-et, de nem ez az egyetlen csúcsmobil, amivel készül a gyártó, ugyanis érkezik mellette egy fejlettebb, 5G-s készülék is LG V50 ThinQ néven.

Az LG V50 ThinQ-ről eddig nem sok konkrét infónk volt, most azonban az egyik legismertebb kiszivárogtató, Evan Blass megosztott egy hivatalosnak tűnő sajtóképet a mobilról. Bár a minőség nem a legjobb, de azért a lényeg így is látszik.

Itt a kép nagyban is:

A mobil dizájnja alapvetően sokban hasonlít az elődre, vagyis az LG V40 ThinQ-re, vagyis itt is egy méretes, notch-os kijelző lesz az előlapon, a meghajtásról azonban ezúttal a Snapdragon 855 gondoskodik majd, abból is az 5G-s modemmel szerelt verzió. A korrekt üzemidőért pedig egy 4000 mAh-s aksi felelhet majd.

A képen látható mobil az amerikai Sprint szolgáltató terméke lesz, talán náluk lehet majd elsőként megvásárolni, de állítólag Európa-szerte is megjelenik a készülék. Az ára mondjuk elég borsos lesz, átszámolva 350 ezer Ft körüli összeget kérhetnek majd érte, az európai ár pedig minden bizonnyal még magasabb lesz.

Az LG G8 ThinQ és az LG V50 ThinQ is február 24-én mutatkozik majd be hivatalosan az MWC kiállításon.

Forrás: @evleaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid