Brutális lett az új Huawei Honor 6!

0

Bemutatkozott a Huawei Honor 6 (vagy Glory 6), amit a kínai gyártó leginkább a Galaxy S5 és az iPhone 5S ellen indít harcba. Az új mobil nagyon komoly lett és szinte bármelyik jelenlegi csúcsmodellel felveszi a versenyt.

huawei-glory-6

Az 5 colos Full HD-s kijelzőt a JDI gyártja, ami garancia a jó minőségre, ráadásul mindez egy rendkívül kompakt házba került bele. A készülék 139.8 x 68.8 x 6.5 mm-es méretekkel rendelkezik, azaz majdnem olyan vékony, mint az Ascend P6. És akkor még nem is említettük a vékony kávát, aminek köszönhetően az előlap 75.7%-át foglalja el a kijelző.

huawei-glory-6-01

Hardver terén sem kell szégyenkeznie a Honor 6-nak hiszen a Huawei saját 8 magos Kirin 920-as processzora hajtja, ami a hírek szerint még a Snapdragon 805-tel is felveszi majd a versenyt.

huawei-glory-6-05

A chipset felépítése egyébként úgy néz ki, hogy 4 darab Cortex-A15-ös és 4 Cortex-A7-es magot kapunk, a grafikai számításokért pedig a Mali-T624-es GPU felel. Emellett van még LTE-A támogatás, ami akár 300Mbps-os letöltési sebességet is lehetővé tesz. A 3GB RAM és a 16 vagy 32GB-os bővíthető belső tárhely pedig már csak hab a tortán.

huawei-glory-6-07

A kamerára sem lehet panasz, hiszen a hátlapon a 13 megapixeles Sony IMX214-es szenzor található f/2.0-ás rekesznyílással és dupla LED villanóval, elől pedig egy 5 megapixeles f/2.4-es kamera helyezkedik el.

huawei-glory-6-06

Külön kiemelték a bemutatón a Huawei Honor 6 energiatakarékosságát. Ha az akkumulátor mAh-ban mért teljesítményéhez arányosan nézzük az üzemidőt, akkor a készülék kétszer jobban bírja, mint az iPhone 5S, és a Galaxy S5-nél is jobb egy kicsit. A melegedéssel szintén nem lesz gond, hiszen az alumínium ház nagyon jól elvezeti a hőt.

huawei-glory-6-08

A Huawei Honor 6-on Android 4.4.2-es rendszer fut a gyártó saját Emotion UI 2.3-as felületével megfűszerezve.

huawei honor 6

huawei honor 6

huawei honor 6

GforgamesGSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid