Cafago akciók: 3D nyomtatók és egy remek Bluetooth füles

0

A Cafago feltörekvő webáruháza szintén az élvonalban van, ha kedvezményekről és kiváló készülékekről van szó. A mai összeállításban a háromdimenziós nyomtatóké a főszerep, ezek a szerkezetek képesek arra, hogy megvalósítsák a legkreatívabb elképzeléseket is. A terepasztalos játékok rajongói, a cosplay őrültek, a hobbi barkácsolók mindannyian hasznosnak fogják találni az alábbiakban részletezésre kerülő gépezeteket, a zene szerelmeseinek pedig egy vezeték nélküli fülhallgatóval kedveskedik az ázsiai webáruház.

Power Beats Pro fülhallgató

Elsőként a Power Beats Pro fülhallgatót vegyük gyorsan sorra, ami többek között azért lehet kiváló választás, mert a csíptetős kialakításnak köszönhetően tuti nem fogod elhagyni, másrészt elképesztő, akár 9 órás üzemidőre is lehet számítani, úgy, hogy közben mindössze 5 perc töltés alatt kapunk nagyjából másfél órányi működést.

A fülhallgató mellé jár egy bölcső is, ami nem csupán tárolásra, de töltésre is alkalmas, így ha igénybe vesszük az extra kakaót, akár 24 órán át mehet a zenelejátszás. A készülék most 82 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Anet A8 Plus 3D nyomtató

A Anet A8 Plus az egyik legjobban felszerelt középkategóriás 3D nyomtató, ráadásul képes 300 x 300 x 350 mm-es idomok alkotására, aminek köszönhetően még több lehetőség nyílik meg előttünk. A töltőanyag többféle műanyag lehet, a maximális nyomtatási sebesség 120 mm/másodpercenként, bár érdemes valamivel lassabban dolgozni a masinával. A készülék alumíniumból öntött váza bírni fogja a strapát, az extruder pedig elképesztően pontos a kategóriájához képest, a hibahatár 0,1 mm alatt van. Az Anet A8 Plus 158,85 dollárért lehet a tiétek, és a jó hír az, hogy európai raktárból is rendelhető a gépezet, ami azt jelenti, hogy nem kell hetekig várni az érkezésre, és nem gombolhatnak le rólatok többet a vételárnál. Részletes műszaki ismertető és megrendelés erre a linkre kattintva!

Creality Ender-3X 3D nyomtató

A Creality Ender-3X egy kicsit többé kerül, és kisebb idomokat gyárt, 220 x 220 x 250 mm-es produktumokkal kell beérni, ellenben ez a szerkezet gyorsabban képes dolgozni, 180 mm-rel is végez egyetlen másodperc alatt. Nyomtathatsz többféle anyaggal, a gép tökéletesen boldogul PLA, ABS, vagy akár TPU töltőanyaggal is, a lehetőségek kimeríthetetlenek. Az sem okozhat gondot, ha nincs kéznél számítógép, ha van egy micro SD kártya kéznél a tervekkel, a nyomtató az alapján is előkészíti az idomokat. A Creality Ender-3X most mindössze 174,22 dolláros áron lehet a tiéd, és ezúttal is kontinensen belül indul a kiszállítás, ami azt jelenti, hogy hamar, és extra költségektől mentesen érkezik a szerkezet. Ha szeretnél többet tudni és vásárolni egyet, kattints ide!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid