Chuwi Hi10 Pro akció – 2 az 1-ben masina Remix OS-sel és Windows 10-zel

3

Ha egy 10 colos tablet-laptop hibrid készüléket keresel, ami erős hardverrel rendelkezik, és egyaránt futtat Androidot és Windows 10-et, akkor érdemes alaposabban is szemügyre venned a Chuwi Hi10 Pro képességeit.

Kezdjük is mindjárt a bemutatást a szoftverrel, ami az egyik legfontosabb kérdés. A Chuwi Hi10 Pro egy dual OS-es készülék, azaz használat közben bármikor válthatunk Windows 10 és Android között. Utóbbi ráadásul nem egy alap rendszer, hanem az 5.1 Lollipopra épülő Remix OS, ami tulajdonképpen egy számítógépekre szánt, módosított Android ablakos alkalmazásfuttatással és rengeteg más extrával.

chuwi-hi10-pro-01

A készülék masszív fémházat kapott, és egész sok csatlakozóval bír: van USB-C, microUSB, microHDMI, 3.5 mm-es jack és microSD kártyahely is. A megjelenítésért egy 10.1 colos IPS kijelző felel 1920×1200 pixel felbontással, hardveres téren pedig egy Intel Cherry Trail Z8300 lapkát kapunk négymagos, 64 bites processzorral és 8. generációs Intel HD GPU-val. RAM-ból 4 GB áll rendelkezésre, és 64 GB-os a bővíthető belső tárhely.

chuwi-hi10-pro-02

A tablet most akciós áron kapható a Gearbest weboldalán, átszámolva kb. 46 ezer Ft-os áron, ami még akkor is nagyon jól hangzik, ha rászámoljuk az áfát. Mondjuk ha billentyűzetet is akarunk hozzá, azt külön kell megvásárolni, ez kb. 10 ezer Ft.

Hogy tetszik a Chuwi 10 colos masinája?

forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid