Corn WB05 okosóra bemutató – 30 napos üzemidő és gyönyörű AMOLED kijelző

0

Ha egy megfizethető árú okosórát keresel, de nem adnád alább a vízálló külső burkolatnál és az AMOLED kijelzőnél, ráadásul tudnál értékelni egy olyan eszközt, amit nem kell pár naponta tölteni, akkor érdemes megismerkedned a most debütált Corn WB05-tel.

A Corn WB05 okosóra most mindössze 39,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar valutára átszámolva nagyjából 12.200 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Külső és kijelző

Ez egy kerek kialakítású okosóra, rendkívül szép dizájnnal, ráadásul még az elemeknek is ellenáll, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően.

Az óra átmérője 42 mm, vastagsága 12,8 mm, a tömege pedig 51 gramm.

A készülék szíja cserélhető, az anyaga a már megszokott kényelmes szilikon. A Corn WB05 egyik legfőbb attrakciója pedig maga a megjelenítő, hiszen ez egy 1,2 hüvelykes, 390 x 390 pixel felbontású AMOLED panel.

Az efféle konstrukciókat végtelen betekintési szögek, rendkívül élénk színek, és jelen esetben jó kültéri olvashatóság jellemzi. Az órán futó szoftver részét képezi tizenöt cserélhető számlap, ezekből néhányat testre is lehet szabni.

Funkciók

Az óra belsejében egy NRC52840 chip dolgozik, a készülék maga egyedi rendszert futtat, ami pedig a vezeték nélküli kapcsolatokat illeti, egy BK3266 típusú Bluetooth 5.0 modem felel a zökkenőmentes működésért. A Corn WB05 remek választás az aktív életet élők számára, hiszen van benne pulzusmérő, lépésszámláló, rendelkezésre áll az alvásmonitorozás, kapunk összesen 8 sport üzemmódot, van mozgásfigyelmeztetés és kalóriaszámlálás is.

A készülék mellé letölthető egy okostelefonos alkalmazás, ami a WiiWatch2 névre hallgat, ezzel lehet szinkronizálni az óra által mért adatokat és más fontos információkat.

Amennyiben sikerült az órát párosítani egy telefonnal, értesítéseket fogunk kapni minden történésről, üzenetről, valamint a bejövő hívásokról, amelyeket egyébként fogadni is lehet a Corn WB05 segítségével. A felszereltség részét képezi a párosított eszköz kamerájának irányítása, multimédia lejátszó vezérlés, ébresztőóra, naptár, időjárás információk – tudjátok, az alapvető dolgok.

Akkumulátor és üzemidő

A Corn WB05 okosóra burkolata alatt egy viszonylag nagy, 340 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártói előírások értelmében képes akár 90 napos készenléti időt biztosítani egyetlen feltöltéssel, normál használattal pedig 30 napos működésre lehet számítani.

Ami még igazán klassz az órával kapcsolatban, az az, hogy a töltését egy vezeték nélküli paddal intézhetik a jövendőbeli tulajdonosok, a folyamat nagyjából másfél-két órát igényel.

A Corn WB05 okosóra most mindössze 39,99 dollárért rendelhető a GearBest webáruházából, ami magyar valutára átszámolva nagyjából 12.200 forintot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid