Creality 3D Ender-3 háromdimenziós nyomtatók akcióban EU raktárról

0

A háromdimenziós nyomtatók olyan kisebb vagy nagyobb eszközök, gépezetek, melyek segítségével térbeli idomokat nyomtathatunk különböző műanyagok felhasználásával. A Cafago webáruháza most két olyan készüléket kínál kedvezményes áron, amelyek árcédulát áttekintve a megfizethető kategóriába tartoznak, viszont rengeteg funkcióval, lehetőséggel, és nem mellesleg kiváló anyaghasználattal rendelkeznek. Az alábbiakban ezeket a szerkezeteket fogjuk bemutatni röviden.

Creality 3D Ender-3

A Creality 3D Ender-3 egy rendkívül precíz szerkezet, pontossága 0,1 mm-es, az általa elkészíthető legnagyobb idomok 220 x 220 x 250 mm-esek, ráadásul a készülék viszonylag gyorsan teszi a dolgát. Műanyag töltelékek széles választékát használhatjuk fel, így alkalmazható az ABS, a PLA vagy a TPU is. A szerkezet masszív fémből készült váza bírja a kiképzést, a fejlesztői azon voltak, hogy a nyomtató minél tartósabb legyen, de ez ránézésre is látszik.

A biztonság is elsődleges szempont volt akkor, amikor ezt a masinát megtervezték, példának okáért ha mondjuk elmegy az áram, nem fog kárba veszni az eddigi munkánk, és a nyomtatás onnan folytatható, ahol az a külső hatások miatt abbamaradt. A készülék irányítása nyilván egy számítógép segítségével jóval egyszerűbb, de a PC egyáltalán nem szükséges, mivel a nyomtatón található egy SD foglalat, így ha a memóriakártyán rajta van a nyomtatáshoz szükséges adat, a gépezet teljesen önállóan, offline módon is képes dolgozni.

A Creality 3D Ender-3 a CC0954 kuponnal most mindössze 169,88 dolláros áron kapható a Cafago európai raktárából, ezért az összegért pedig a miénk lesz egy kiváló középkategóriás háromdimenziós nyomtató. További műszaki részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Creality 3D Ender-3 Pro

A fentebb részletezett készüléknek létezik egy Pro variánsa is, ami ugyan egy picit drágább, de azért nem vészes a különbség. A Creality 3D Ender-3 Pro hasonló jellemzőkkel bír, mint a sima változat, példának okáért 220 x 220 x 250 mm-es idomok nyomtatására képes, a kimenő töltelék vastagsága 1,75 mm, és akárcsak testvérének, csupán 5 percre van szüksége ahhoz, hogy elérje a nyomtatáshoz szükséges üzemi hőfokot. A szerkezet jóval többféle alapanyaggal használható, mint a másik készülék, így az ötletek megvalósításának lehetőségei mondhatni megsokszorozódnak. A gép ezúttal is masszív alumínium vázat kapott, valószínűleg időtálló konstrukció.

A nyomtatás indítása továbbra is lehetséges számítógép segítségével, de ha éppen nincs kéznél a laptop, akkor egyszerűen egy SD kártya révén is elindítható a munka. Az eszköz úgy lett kialakítva, hogy egyszerre védje a felhasználót és annak munkáját, így nem jön zavarba, ha bizonyos külső hatások miatt meg kell szakítani a nyomtatást, amit egyébként képes pontosan ott folytatni, ahol abbahagyta. A Creality 3D Ender-3 Pro kiváló vétel lehet ha egy magasabb szintet szeretnél megütni háromdimenziós nyomtatás terén, a szerkezet most mindössze 194,72 dolláros áron rendelhető a Cafago német raktárából. További információk és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid