Cubot X18 – Ismerős külső, filléres ár

0

Ha tetszik a Samsung Galaxy S8 kinézete, de sokallod az árát, vagy esetleg nem tudod kihasználni a tudását, akkor a Cubot készüléke jó alternatíva lehet számodra.

Érdekesre sikerült a Cubot X18, hiszen fogták az egyik legnépszerűbb jelenlegi dizájnt, és egy olcsó belsővel egészítették ki. Tudásban így sajnos bőven elmarad a másolt modelltől, viszont belépő szintű hardvere miatt kedvező árazást kaphatott.

Az 5.7 colos kijelző 18:9-es képarányú, és HD+, vagyis 1440×720-as felbontást kapott. Az IPS panel jó választás volt, mert szép színek, és nagy betekintési szögek jellemzik. A sebességért az MTK6737T chipje felelős, ami talán kicsit gyengének számít mostanság, de aki nem akar komoly játékokkal játszani, annak ez nem lesz probléma. Memóriából szerencsére nem spóroltak, 3 GB jutott a telefonba, míg tárhelyből 32 GB-ot kapunk, amit akár 128 GB-os kártyával is tudunk bővíteni.

Kamerából is jól választott a gyártó, mert egy 16 megapixeles Sony optika került a mobil hátuljára, elöl pedig egy 13 megapixeles Samsung által gyártott megoldás kapunk.

Akkumulátorból 3200 mAh-s került beépítésre, és ami a legjobb hír, hogy a műanyag hátlap miatt ez cserélhető, ami manapság már sajnos nagyon ritka megoldássá vált. A processzor egyébként nagyon jól gazdálkodik az energiaforrással, így 2-3 napos használatra lehet számítani.

Amit tudtak, belezsúfoltak a kedvező árba, hiszen 2 SIM kártyát tud fogadni az X18, és támogatja az itthon is használatos B20-as LTE sávot. Szerencsére a hátsó ujjlenyomat-olvasó sem maradhatott ki, szoftveresen pedig Android 7.0 fut a készüléken.

Ha megtetszett a Cubot X18, akkor most kedvezményesen megvásárolhatod a Tomtop weboldalán. A CUBOTX18 kuponkód segítségével pedig további kedvezmény is elérhető, így nagyjából nettó 33.500 forintba kerül a mobil.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid