Cyber Monday akciók a Geekmaxi oldalán – okos otthoni eszközök jó áron

0

Előfordulhat, hogy lecsúsztál a Black Friday legjobb akcióiról, de nem kell aggódni, mert az újabb őrület a Cyber Monday, ami szerencsére nem csak hétfőn tart a Geekmaxi webáruházában. A kedvezményes vásár december 6-ig érhető el, és számos termék jelentős kedvezménnyel szerezhető be. A legjobb pedig az egészben az, hogy a Geekmaxinál minden terméket EU raktárról szállítanak pár nap alatt, teljesen vámmentesen, és európai garancia is elérhető.

Cyber Monday vásár rengeteg kedvezményes termékkel, kiváló holmival kecsegtet, vannak különféle otthoni okos eszközök, takarító gépek, elektromos járgányos és mindenféle egyéb kütyü.

Érdemes szétnézni, a teljes választék az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

A Geekmaxi csapata felhívta figyelmünket néhány különleges ajánlatra, melyek kiemelkednek a Cyber Monday miliőjéből, ezeket most a megfelelő kuponnal olcsóbban is meg lehet vásárolni. A termékek mindegyike európai raktárból érkezik, így hamar befutnak, és nem kell félni semmilyen extra költségtől sem.

Xiaomi JIMMY JV83 vezeték nélküli porszívó most csak 154,99 euró a 5bpAUKcF kuponkóddal (~55.500 Ft).

Xiaomi Mijia Smart elektromos radiátor, okos fűtőtest termosztáttal most csak 87,99 euró a EhTt9zc3 kuponkóddal (~31.500 Ft).

Proscenic T21 1700W-os olajmentes sütő, forró levegős intelligens fritőz, most csak 83,99 euró a ki4DfiUn kuponnal (~30.000 Ft).

A teljes választék az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid