CYCPLUS M2 vezeték nélküli, GPS-es kerékpár computer akcióban a Cafago oldalán

0

Aki sportszerűen űzi a kerékpározást, vagy csak szeret hosszabb túrákra menni, és szeretné mérni a teljesítményt, illetve menteni a megtett útvonalat, annak jól jöhet egy fedélzeti számítógép, amin folyamatosan nyomon lehet követni a fontosabb adatokat. A CYCPLUS M2 pontosan egy ilyen eszköz, és most akciós áron rendelhető a Cafago áruházból, így az utak két kereken gördülő vándorainak talán érdemes vetni egy pillantást az alábbi néhány sorra.

A CYCPLUS M2 GPS modullal felvértezett vezeték nélküli biciklis számítógép most 40,32 dolláros áron rendelhető a Cafago jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából nettó 14 250 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

CYCPLUS M2 vezeték nélküli GPS-es kerékpár computer ismertető

Egy egészen kompakt méretű, könnyedén applikálható kiegészítőről van szó, amely mindössze 68 grammot nyom és csupán 69 x 69 x 22 mm-es.

A szerkezet egy 2,5 hüvelykes LCD megjelenítővel rendelkezik, amelyet napfényben is könnyedén le tudunk olvasni, sötétben pedig aktiválható rajta a háttérvilágítás.

A kis masina esőben is remekül használható, hála a külső borítás IPX6 besorolásnak megfelelő kialakításának.

A készülék együk legfontosabb összetevője a fejlett GPS modul, amely pontos helymeghatározással kecsegtet, így könnyedén el tudjuk menteni a megtett útvonalat. Támogatja a GPS, a Glonass és a Galileo műholdakat is.

A CYCPLUS támogatja az ANT protokollt is, amelynek segítségével különböző vezeték nélküli érzékelőket tudunk csatlakoztatni hozzá, ezeknek köszönhetően mérhető lesz a felhasználó pulzusa mellett a pontos sebesség, a hőmérséklet és további fontos adatok. Ezeket eltárolja az eszköz, és később visszanézhetők.

Szintén támogatott az adatok szinkronizálása Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül, az eszköz Strava integrációval is rendelkezik, így a gyűjtött adatok az alkalmazások keresztül is visszanézhetők.

A készülék beépített memóriával is el lett látva, a kerékpáros számítógép képes nagyjából 3000 km vagy 150 órányi biciklis adatot elmenteni egyetlen töltéssel. A beépített 100 mAh kapacitású akkumulátor nagyjából 30-35 órás üzemidőt képes biztosítani, a töltés pedig megközelítőleg 3,5 órát vesz igénybe, és USB-C csatlakozón keresztül történik.

A CYCPLUS M2 vezeték nélküli, GPS modullal szerelt kerékpáros computer most 40,32 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, ami hazai pénzben nagyjából nettó 14 250 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

A webshop kínál egy úgynevezett “Duty Free Shipping” szállítási opciót, ami elvileg vámmentes, de mivel kínai raktárról jön a termék, így ez nem 100%-os, előfordulhat némi extra költség.

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid