DYU elektromos kerékpárok Valentin-napi akcióban

0

Azt még nem lehet teljesen kijelenteni, hogy eljött a biciklizés ideje, de az időjárás hamarosan felenged majd, és ismét kerékpár nyergébe pattanhatunk. Ha esetleg még nincs meg a megfelelő közlekedési eszköz, akkor a DYU elektromos kerékpárjai között is érdemes lehet szétnézni. Az egyik modell, a D3F pedig különösen méltó a figyelemre, mivel egy kompakt méretű, korrekt felszereltséggel rendelkező elektromos drótszamárról van szó.

A DYU márka most Valentin-napi kiárusítást tart a saját webshopjában. A promóció keretén belül több kiváló elektromos biciklit lehet olcsóbban beszerezni, ezek mind remek eszközei lehetnek a munkába, netán az iskolába járásnak, és ha végre beköszönt a tavasz, kirándulni, kikapcsolódni is használhatjuk őket. A DYU Valentin-napi kiárusítását az alábbi linkre kattintva tudjátok megtekinteni:

A DYU kapcsán azt érdemes tudni, hogy a termékeket 14 napon belül vissza lehet küldeni, ha netán nem volnánk velük elégedettek. A rendeléseket egy napon belül feldolgozzák, a kézbesítés pedig az ígéret szerint egy héten belül megtörténik. Minden termékre legalább egy év jótállás jár.

DYU D3F kompakt elektromos kerékpár

A promóció egyik sztárja a DYU D3F elektromos kerékpár. A moped kialakítású bicikli 14 hüvelykes kerekeken gurul. A kerékpár váza összehajtható kialakítást kapott, így könnyen tárolható, szállítható. Amikor szét van nyitva, 1170 x 500 x 990 mm-es dimenziókkal rendelkezik, összecsukva pedig 1170 x 200 x 720 mm-es méretekkel kell számolni.

Kis túlzással az ágy alatt is elfér, ráadásul mindössze 17 kg-ot nyom, vagyis lazán a hónunk alá kaphatjuk, ha a szükség úgy kívánja. A bicikli külső borítása rendelkezik némi korlátozott védelemmel a vízzel és a porral szemben, ez megfelel az IP54 minősítés követelményeinek.

A DYU D3F meghajtásáról 250 wattos elektromos motor gondoskodik, amely lehetővé teszi a jogszabályoknak megfelelő 25 km/órás haladási sebességet. Ezzel a lendülettel 15 fokos emelkedőket is gond nélkül meghódíthat a bicikli tulajdonosa. A kerékpár gond nélkül működik -10 és +45 Celsius fok között.

A kerékpár háromféle hajtási módban használható, a teljesen elektromos és a hibrid meghajtás mellett edzésbe vehetjük a combjainkat, és mi magunk is tekerhetünk, ha szeretnénk. Az elektromos kerékpár vázának maximális terhelhetősége 120 kg. A biztonságos közlekedéshez beépített első és hátsó lámpa járul hozzá.

A DYU D3F belsejében 10 Ah kapacitású akkumulátor található, amely egyetlen feltöltéssel akár 65 km-es hatótávot is lehetővé tehet. A töltési idő 5-6 óra. A DYU D3F most a Bálint-napi akció keretén belül mindössze 469 eurós áron rendelhető, ami hazai pénzben 181 250 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezen a linken!

További elektromos bringák jó áron itt:

 

Forrás: DYU

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid