Egy héten belül bemutatkozik a MIUI 12, egy új Xiaomi telefon társaságában!

0

A Xiaomi április 27-én leplezi le a saját felületének új, 2020-as verzióját, a MIUI 12-t, a rendszer ráadásul nem önmagában, hanem egy friss okostelefon kíséretében debütál.

Azt már az elején érdemes tisztázni, hogy a MIUI 12 április 27-ei bemutatója nem azt jelenti, hogy ekkortól kezdve el is érhető az új szoftver. Csak a kínai béta verziók kiadása indul meg ekkor, a stabil Global rendszer csak valamikor szeptember környékén érkezhet.

A MIUI 12-vel együtt bemutat a Xiaomi egy új mobilt is Mi 10 Youth Edition 5G néven, ami értelemszerűen a Mi 10 egy új, megfizethető árú változata lesz (nem összekeverendő a Mi 10 Lite 5G-vel, bár nagyon hasonlít a kettő).

A készülék egyik legnagyobb érdekessége a periszkópos zoom kamera lesz, ami elsőként kerülhet Xiaomi mobilba. Ez a megoldás a hírek szerint 50x-es digitális/hibrid nagyításra lesz képes, a valódi optikai zoom pedig 5x lehet.

A MIUI 12-ről már sokat hallhattunk, de olyan eget rengető újításra egyelőre nem derült fény. Kicsit átszabják, optimalizálják a felületet, megújulnak az animációk, és sokat fejlődik a rendszerszintű sötét mód, ami a MIUI 11-ben debütált. Persze lesznek még bőven fejlesztések, ezért kíváncsian várjuk a bemutatót.

Ezek is érdekelhetnek:

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid