Egy héten belül jöhet a Sony Xperia Z4

0

Belső források azt állítják, hogy a Sony sokkal hamarabb bemutatja új csúcsmobilját, mint gondoltuk. A hírek szerint egy héten belül, egész pontosan április 20-án debütál a Sony Xperia Z4.

A korai bemutató egyáltalán nem tűnik elképzelhetetlennek, hiszen mostanában folyamatosan érkeznek a kiszivárgott információk a készülékről. Már valódi fotókon és sajtóképeken is láthattunk az Xperia Z4-et, ráadásul a hardveres részleteket sem fedi teljes homály.

xperia-z4-render-2

Az eddigi hírek alapján egy 5.2 colos full HD-s vagy QHD-s kijelzőre számíthatunk, amit a Snapdragon 810 hajt 3 vagy 4 GB RAM társaságában. A dizájn alapvetően nem változik majd sokat, de azért külsőleg is lesz fejlődés, hiszen eltűnik például a microUSB port zárósapkája, ami korábban könnyen kilazult egy idő után.

Néhány állítólagos fotó a Sony Xperia Z4-ről:

New-Sony-Xperia-Z4-photos-5 New-Sony-Xperia-Z4-photos-4 New-Sony-Xperia-Z4-photos-3 New-Sony-Xperia-Z4-photos-2 New-Sony-Xperia-Z4-photos New-Sony-Xperia-Z4-photos-6

A Sony Xperia Z4 tehát április 20-án mutatkozik majd be a friss pletykák szerint, ami már csak azért is érdekes, mert ezzel megelőzné a LG G4-et, aminek a bemutatója 28-án lesz.

Frissítés: Egyes hírek szerint az is lehetséges, hogy a Sony következő csúcsmobilja nem Xperia Z4, hanem Xperia Z3 Neo néven érkezik majd. Hogy mi az igazság, azt még nem tudjuk, de egy héten belül remélhetőleg kiderül.

Gforgames

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid