Mától egy hétig ingyen telefonálhatsz a Viberen

1

A Viber egy remek promócióval kedveskedik a magyar felhasználóknak: a világ 100 országának bármely mobil vagy vezetékes számát egy hétig ingyen hívhatjuk.

Magyarországon már több, mint 2.7 millióan használják a Vibert, és csak májusban 14 millió hívást indítottak, illetve 890 millió szöveges üzenetet küldtek el a hazai felhasználók az alkalmazáson keresztül. A népszerűséget látva a Viber úgy döntött, hogy hazánkban egy új promóciót indítanak: ma déltől egy héten át mindenki ingyen kipróbálhatja a Viber Out szolgáltatást.

Aki magyar telefonszámmal regisztrált Viberen, az most 100 országba indíthat hívásokat teljesen ingyen, ehhez mindössze internetkapcsolatra van szükség. Egyaránt hívhatunk vezetékes és mobilszámokat is, csak annyi korlát van, hogy egy hívás legfeljebb 10 perces lehet.

Az ingyenesség egész pontosan június 27-én délelőtt 11:59-ig tart, és kihasználható Androidon, iOS-en, Windows Phone-on, vagy akár asztali PC-n is. Ha eddig még nem tetted meg, érdemes letölteni az appot, és kihasználni az egy hetes ingyenes belföldi és külföldi telefonálást.

via Index

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid