Egymás mellett pózol a Galaxy S5 és az új Galaxy F

0

Sok újítást hoz az új Samsung Galaxy F, már csak külsőleg is. Vékonyabb a kávája, nagyobb a kijelzője, és mindemellett talán még kisebb méretű is lehet, mint a Galaxy S5. Ez mind nagyon jó, és akkor még nem is volt szó a fém házról, illetve az erősebb hardverről.

Kifejezetten szép lett az új Galaxy F, látszik hogy a Samsung is megpróbálja követni azt a vonalat, amit az LG G2 és G3 képviselnek. Nagy divat lett a minél vékonyabb kijelző körüli keret, és most a legnagyobb mobilgyártó is beadta a derekát.

Samsung-Galaxy-F-Prime-vs-Samsung-Galaxy-S5

Egyébként akár a megújult külső is lehet a névváltás oka, és hogy végleg befejeződik a Galaxy S sorozat pályafutása. Persze az alapvető Samsung stílusjegyek azért megmaradnak, de mégis teljesen más képet nyújt az új modell.

A korábbi információk szerint a Galaxy F egy 5.3 colos QHD kijelzővel jön, a processzor szerepét pedig a Snapdragon 805 töltheti be. Lesz még 3GB RAM, és 16 megapixeles kamera optikai képstabilizátorral. Érdekes kérdés a vízállóság, mivel ilyen arányok mellett sokkal nehezebb ezt megoldani, de azért reméljük, hogy nem marad ki ez sem. A készülék debütálása szeptemberben várható.

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid