Együttműködésre léphet a Leica és a Xiaomi

0

Már korábban is voltak arról pletykák, hogy Leica kamerát kaphatnak egyes új Xiaomi telefonok, most pedig bár nem hivatalosan, de gyakorlatilag megerősítésre került a partnerség.

Az egyik megbízható szivárogtató új Leica funkciókra bukkant a MIUI forráskódjában, különféle filterekről van szó, amelyeket a fotózásnál és a videózásnál lehet majd használni.

A kiszivárgott Leica filterek a következők:

  • Monokróm
  • Monokróm nagy kontraszttal
  • Természetes
  • Élénk

Persze korántsem biztos, hogy ennyiben kimerül majd az együttműködés, de hogy pontosan miben kéri a német fotós vállalat segítségét a kínai gyártó, azt egyelőre nem tudjuk. Azt viszont sejtjük, hogy az első Xiaomi telefon, ami “Leica” márkajelzésű kamerát kap, a 12 Ultra lesz.

A Xiaomi 12 Ultra a legutóbbi hírek szerint valamikor májusban debütálhat Kínában, a nemzetközi megjelenésre viszont jó eséllyel csak hónapokkal később kerül majd sor. A telefon elég ütős kamerarendszerrel érkezik a legutóbbi infók alapján, a fő szenzora ugyanis a Sony még be sem jelentett, 50 MP-es, 1/1,1 colos IMX800-as egysége lehet. Ehhez jön még egy szintén 50 MP-es, ultraszéles látószögű optika, valamint egy 48 MP-es periszkópos telefotó kamera.

Via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid