Eleglide elektromos kerékpár és roller kiárusítás EU raktárról

0

A lassan kibontakozó tavaszi idő ismét kedvez az elektromos kerékpárok és rollerek rajongóinak, reméljük most már megmaradnak a melegebb napok. Ha még nincs meg a megfelelő jármű, a Geekmaxi webáruház jóvoltából most kedvezményes áron rendelhetők az Eleglide elektromos kerékpárok és rollerek. A gépeket ráadásul európai raktárból szállítják ki, így a kézbesítésre nem kell sokat várni, és extra költségek sem fenyegetnek.

A Geekmaxi most akciós áron kínál néhány remek Eleglide márkájú elektromos kerékpárt és rollert, amelyekről az alábbiakban részletesebben is szót ejtünk majd. Azok egyébként, akik március 2. és 31. között rendelnek az itt látható elektromos járművek közül, mindenféle extra ajándékokat kaphatnak a gépünk mellé. Az alábbi linkre kattintva tekinthető meg a Geekmaxi Eleglide kiárusításának teljes választéka és a kapcsolódó részletek:

Íme néhány az akciós járgányokból:

Eleglide M1 elektromos kerékpár (frissített verzió)

A kerékpár csendes motorral rendelkezik, amelynek teljesítménye 250 W, a kefenélküli elektromotor biztosítja a 25 km/órás sebességet, miközben 27,5 hüvelykes pneumatikus kerekeken gördülünk úticélunk felé. A bicikli 21 sebességes Shimano váltóval rendelkezik, háromféle meghajtási móddal bír, a 7,5 amperóra kapacitású lítium-ion akkumulátornak köszönhetően pedig akár 65 km is lehet az egy töltéssel megtett távolság, elektromos rásegítés mellett.

Az Eleglide M1 elektromos kerékpár frissített verziója most mindössze 599,99 eurós (~230 000 Ft) áron rendelhető, amennyiben felhasználjuk az ELEGLIDEM1HU kupont a rendelés véglegesítése előtt. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Eleglide M1 Plus elektromos kerékpár (frissített verzió)

Az Eleglide M1 Plus elektromos kerékpár ugyanúgy 250 wattos teljesítménnyel rendelkező elektromotorral rendelkezik, és a maximális sebessége is 25 km/óra. Továbbra is adott a 21 sebességes Shimano váltó, a 100 kg-os maximális terhelést bíró váz, ám ezúttal már egy 12,5 amperóra kapacitású lítium-ion telep található a jármű belsejében, amelyet egyébként a felhasználó ugyanúgy könnyedén cserélhet, mindenféle szaktudás és szerszám nélkül. Ennek köszönhetően már 100 km is lehet az egyetlen töltéssel megtett maximális hatótávolság, elektromos rásegítésű üzemmódban.

Az Eleglide M1 Plus elektromos kerékpár frissített verziója most mindössze 749,99 eurós (~287 000 Ft) áron rendelhető a Geekmaxi jóvoltából, amennyiben használjuk az eDDgQxeb kuponkódot. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Eleglide D1 elektromos roller

Az Eleglide D1 elektromos roller a gyártói ismertető szerint egy terepre is alkalmas jármű, amelyet kifejezetten nagy távolságok megtételére terveztek. A masina legfontosabb alkatrésze az 500 wattos teljesítményt biztosító elektromotor, amelynek köszönhetően akár 45 km/óra is lehet a maximális haladási sebesség.

A roller 10 hüvelykes felfújható kerekeken robog, az első és hátsó tárcsafékek még biztonságosabbá teszik a közlekedést, a komfortosabb utazásról pedig az elülső és hátulsó lengéscsillapítás gondoskodik. A roller belsejében található 864 wattórás akkumulátor képes akár 70 km-es hatótávot biztosítani. Az Eleglide D1 elektromos roller most csupán 579,99 eurós (~222 000 Ft) áron rendelhető az F8agxvAQ kóddal. Részletes ismertetés és megrendelés ezen a linken!

További akciók itt:

 

Forrás: Geekmaxi

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid