Eleglide M1 és M1 Plus elektromos bicajok akcióban a Geekbuying oldalán

0

Lassan vége van a nyárnak, de még nem késő beruházni egy elektromos kerékpárra, főleg mivel ezeket is hamarosan elérheti a drágulás. A Geekbuying jelenleg kedvezményes áron kínál két kiváló Eleglide márkájú delejhajtású drótszamarat, amelyek terepen és városi környezetben is egyaránt megállják a helyüket. A biciklik ráadásul európai raktárból érkeznek, ami a szokott módon jelent mentesülést az extra költségek és a hosszú szállítási idő alól.

Eleglide M1 (frissített verzió)

Ez a kerékpár lényegében egy elektromos mountain bike, amely 27,5 hüvelykes kerekeken gördül célja felé, a 250 wattos elektromotornak köszönhetően akár 25 km/óra sebességgel (tekerve persze ennél gyorsabban is haladhatunk vele). A kerékpározás háromféle üzemmódban lehetséges, van a teljesen elektromos meghajtás, a rásegítés, és persze a jó öreg kenyérmeghajtás, amikor mi tekerünk. A bicikli fel lett szerelve 21 sebességes Shimano váltóval, rendelkezik beépített világítással, illetve dupla tárcsafékkel. Az alumíniumból öntött váz maximális teherbírása 100 kg.

A bicikli 7,5 Ah-s akkumulátora a felhasználó által is könnyedén cserélhető, a telep egyetlen feltöltéssel 30 kilométeres hatótávot biztosít teljesen elektromos meghajtás esetén, rásegítéses üzemmódban pedig akár 65 kilométert is megtehetünk. Az akkumulátor töltésére megközelítőleg 4,5 órát kell szánni.

Az Eleglide M1 elektromos kerékpár frissített verziója most mindössze 589,99 eurós áron rendelhető, amennyiben használjuk az NNNELEM1AUG kuponkódot a vásárlás véglegesítése előtt. A vételár magyar pénzre átszámítva cirka 244 300 forintra jön ki. További részletek és megrendelés ezen a linken!

Eleglide M1 Plus (frissített verzió)

A másik bicikli szintén 27,5 hüvelykes kerekeket kapott és ugyanúgy egy 250 wattos elektromotor teljesít szolgálatot a belsejében. A motornak köszönhetően az elérhető leggyorsabb sebesség 25 km/óra. A kerékpár masszív, alumíniumból öntött vázzal lett felszerelve, amely némi minimális ellenállással rendelkezik a vízzel és a porral szemben az IPX4 minősítésnek megfelelően, a teherbírása pedig 100 kg-os. A felszereltség részét képezi egy aprócska LCD kijelző, amelyről mindenféle fontos adatot le tudunk olvasni. Van 21 sebességes Shimano váltó, a beépített világítás el sem maradhat, na és persze ott vannak a tárcsafékek is.

A kerékpár akkumulátora itt már nagyobb, 12,5 Ah-s, így a maximális hatótáv elektromos meghajtás esetén 50 km, rásegítéssel pedig akár elérhető a 100 km is. A telep ezúttal is könnyedén eltávolítható, cserélhető. A töltési folyamat nagyjából 7 óráig tart.

Az Eleglide M1 Plus elektromos kerékpár most mindössze 749,99 eurós áron rendelhető a Geekbuying webáruházából, a mérsékelt árat az NNNELGMPS kuponnal tudjuk bekapcsolni. Az összeg magyar pénzre átszámítva nagyjából 310 200 forintra jön ki. Részletes ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Columbót idézve: még valami! Van egy plusz akciónk az Eleglide Coozy elektromos rollerre, amely most bevezető akcióban mindössze 549,99 eurós, vagyis nagyjából 226 900 forintos áron rendelhető az ELECOOZY kuponnal.

A roller rendelkezik irányjelzővel, rugós első villával, a kerekek 10 hüvelykesek, a beépített motor pedig 350 wattos, amelynek köszönhetően elérheti a 25 km/óra sebességet (valójában kikapcsolható a limit, így 30 fölé is tudunk menni vele). A roller egyetlen feltöltéssel akár 50-55 km-t is megtehet. Részletes műszaki ismertetés és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid