Itt az új Elephone A4 Pro, és meglepően olcsó lett

0

Tetszik vagy sem, a szenzorszigettel ellátott okostelefonok itt vannak, és nagyon úgy fest maradni is fognak egyelőre. Ha már így esett, nincs más teendőnk, mint kiválogatni közülük azokat, amelyek érdemesek a figyelemre, esetleg a megvásárlásra is. Az Elephone egy olcsó, jól felszerelt, és a szemeket trendi dizájnnal elkápráztató okostelefonnal szeretne kedveskedni a notch kedvelők számára. Az Elephone A4 Pro nevű készülékről van szó, ami már meg is vásárolható.

Érdemes a megjelenítővel kezdeni, ami nem csupán a félsziget, de a phabletek rajongóinak is igyekszik kedvezni, hiszen egy 5.85 colos képernyőről van szó, amit alig határolnak kávák. A kijelző HD+ felbontással bír, a modern trendeknek megfelelően 18:9 képaránnyal, ami mellett még az egykezes használat sem tűnik lehetetlennek.

A kijelző rejtekében a MediaTek MT6763 lapkája dolgozik, nyolc darab 2.0 GHz-re kalibrált Cortex-A53 maggal, amit egy 4 GB-os RAM modul, valamint a 64 GB-os háttértár egészít ki. Nem érdemes lesajnálni ezeket a chipseteket, mert a mindennapi használat során a kötelezőnél jóval többet hoznak, és a tajvani félvezetőgyártó chipsetjei jól takarékoskodnak az energiával, ami nagyon sok esetben jól jöhet.

Egy modern okostelefonnal valahogy fotózni is kell, és bár nem kapunk kétszenzoros hátlapi apparátust, panaszkodnunk mégsem lesz miért. Az elsődleges képrögzítő berendezés egy 16 megapixeles érzékelő köré épült fel, míg szelfiket egy 8 megapixeles kamerával készíthetünk.

Az Elephone A4 Pro egyik különlegessége az, hogy a kijelző feloldására hivatott biometrikus szenzor nem a hátlapon, hanem az oldalsó bekapcsológombba integrálva található, ami a gyártó szerint egy sokkal kényelmesebb megoldás. A konstrukció ráadásul szupergyors is egyben, hiszen a hivatalos dokumentáció szerint alig 0.2 másodpercre van szüksége, hogy azonosítsa a készülék tulajdonosát.

Az említésre méltó erdekssegeke sora még egyáltalán nem ért véget. A készüléken meglehetősen  naprakész zöld robotos rendszer van – a frissen bemutatót Pie-t egyelőre hagyjuk -, ugyanis Android 8.1 Oreo fut a mobilon már gyárilag.

A telefon képes két SIM kártya egyidejű fogadására, és a B20-as 4G támogatás révén simán boldogul a nálunk használt LTE hálózatokkal is. A 3000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően hosszú üzemidőre lehet számítani, a telepet pedig akár gyorstöltéssel is újra tölthetjük.

Az Elephone A4 Pro formaterve magáért beszél, további méltatást nem igényel, a mobil kapható fekete és orchidea színben, utóbbi nagyon megkapó látványt nyújt. A GearBest áruházában most potom 139.99 dolláros áron elvihető, ami a specifikációkat tekintve valóban kedvezőnek mondható. Jó hír, hogy kérhető vámmentes Priority Line szállítással, így 40.000 Ft alatt marad a végösszeg.

Amennyiben divatos, olcsó, de tisztességesen felszerelt okostelefon a vágyatok, érdemes elgondolkodni az Elephone A4 Pro beszerzésén. További részletekért, megrendelésért kattintsatok ide!

Ez is érdekes lehet:

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid